najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bencin Svet24.si

Če vlada ne bo posegla s trošarinami, bo bencin ...

bali Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Cerar s stranko o "interni strankarski komunikaciji"

Deli na:
Cerar s stranko o "interni strankarski komunikaciji"

Foto: Primož Lavre

Ključni akterji stranke SMC so se včeraj srečali na sestanku, kjer je bila v ospredju predvsem interna strankarska komunikacija, je poročal POP TV. Predsednik vlade in stranke Miro Cerar je poleg tega z ministri poslancem predstavil politiko njihovih resorjev in prioritete za letos.

Politiko svojih resorjev in prioritete so po poročanju televizije predstavili minister za javno upravo Boris Koprivnikar, minister za pravosodje Goran Klemenčič in nekateri drugi. Na srečanju pa ni bilo finančnega ministra Dušana Mramorja, ki bo predvidoma v četrtek koalicijskim partnerjem predstavil klasifikacijo državnega premoženja.

Cerar je pred sestankom za POP TV dejal, da gre le za delovni posvet. Koprivnikar pa je odgovoril na vprašanje o vodenju sej vlad in o navedbah, da jih bolj vodi Mramor kot Cerar. Dejal je, da se s tem ne more strinjati ter dodal, da so bile seje v zadnjih tednih namenjene finančnim vprašanjem, zato je imel veliko besede Mramor.

Poslanec SMC Bojan Dobovšek pa je za televizijo povedal, da obstajajo številni problemi, zato je po njegovih besedah prav, da se pogovorijo in jih razčistijo. "Kadrovske poteze so ključen problem, tako Slovenije kot stranke. In ko bomo rešili te zadeve, potem ni problemov za Slovenijo," je pojasnil.