feki production Svet24.si

Po dolgi in zahrbtni bolezni se je poslovil ...

irena vrčkovnik Dobra karma

Irena Vrčkovnik: selitev in novo življenje?

Screenshot from 2020-01-23 14-02-12 Svet24.si

FOTO: Žalosten konec prekmurskega psa: sredi ...

kornavirus, testiranje, pacient Svet24.si

Sum na koronavirus pri naših sosedih

horoskop Dobra karma

Prvi letošnj Mlaj vsakemu nebesnemu znaku že ...

luka mama Njena.si

Takšna je mama Luke Dončića brez ličil

ura_predin_foto_Simen Njena.si

Zoran Predin sporočil žalostno novico

Slovenija

Aktualne javne dražbe in E dražbe

Deli na:
Aktualne javne dražbe in E dražbe

Ste že kdaj pomislili, da bi kakšen predmet kupili s pomočjo javne dražbe? Mogoče E dražbe, ki je v zadnjem času postala zelo priljubljena, saj ima veliko prednosti? Ste kdaj sodelovali na dražbi? Mogoče si samo ogledali ponudbo oziroma aktualne dražbe, ki bodo v bližnji prihodnosti. Če še niste, potem je čas, da začnete razmišljati o tem. Ker vas nič ne stane, ničesar ne tvegate in v primeru nakupa je nakup popolnoma varen.

Koliko uporabljate splet, na dan? Veliko, redko ali pa sploh ne? Če ste nekdo, ki izkorišča prednosti spleta, potem veste, da vam velikokrat niti ni potrebno nikamor oditi, zato da nekaj izveste, kupite, ipd. In enako so sedaj E dražbe, ki vam omogočajo prav to. Če ste nekoč dvomili o prisotnosti na dražbi, lahko to sedaj počnete kar doma.

Kar je najpomembneje, je to, da ne zamudite obvestil o aktualnih javnih dražbah. Mogoče bo prav tam predmet, ki vas utegne močno zanimati. Tako zelo je pritegnila vašo pozornost, da se želite dražbe udeležiti? Seveda. In tako enostavna je udeležba in sodelovanje, da skorajda nimamo razloga, da te enkratne priložnosti tudi ne izkoristimo. Vsekakor je pomembno, da smo obveščeni o aktualnih dražbah. Ker pa gre za podatek, ki se lahko spreminja in, če želimo na dražbi sodelovati, je pomembno, da aktualnost spremljamo.

Če nas zanimajo aktualne dražbe, je najbolje, da se prijavimo kar na brezplačno e obveščanje. Če nas ne zanima celotna ponudba, pa izberemo med danimi kriteriji tiste, ki nas zanimajo in tako enostavno na elektronski naslov pričakujem obvestila o aktualnih dražbah. Čeravno nas mogoče v določenem trenutku dražbe ne zanimajo, bomo mogoče kdaj naleteli na kakšno, ki bi za nas bila zanimiva. Bodisi nepremičnine ali kaj podobnega? In zato je prav, da smo o vseh aktualnih dražbah obveščeni. Sami pa presodimo, koliko je katera za nas zanimiva in, če na njej sodelujemo, ali ne.

loading...
Loading...