kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

V ZDA aretirali moškega, ker 14 let ni vrnil videokasete

Deli na:
V ZDA aretirali moškega, ker 14 let ni vrnil videokasete

Foto: iStock

V ameriški zvezni državi Severna Karolina so ta teden prijeli 37-letnega Jamesa Meyersa, ker ni vrnil videokasete, ki si jo je izposodil pred 14 leti v videoteki v mestu Salisbury, je danes potrdila policija iz mesta Concord.

Meyers je že v torek na spletnem portalu Youtube objavil video posnetek, v katerem je sporočil, da so ga policisti ustavili, ko je hčer peljal v šolo. Ustavili so ga zaradi pokvarjene luči, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina. Ob tem ga je policist obvestil, da je za njim razpisan nalog za aretacijo zaradi videokasete, ki si jo je izposodil leta 2002 in je ni nikoli vrnil.

Policija mesta Concord je nato v četrtek sporočila, da je bil nalog za njegovo aretacijo izdan februarja 2002 na zahtevo videoteke, ki je sedaj zaprta, podpisal pa ga je sodnik.

Meyersa policisti niso aretirali na licu mesta, temveč so mu dovolili, da se je kasneje oglasil na policijski postaji, kjer so mu izročili nalog. Nato so ga odvedli pred sodnika, ki je odločil, da mu bodo sodili konec aprila.

Tom Green, zvezdnik filma Freddy je odpisan, ki si ga je Meyers izposodil leta 2002, je sicer na Twitterju zapisal, da težko verjame, da je ta dogodek resničen.