stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

V glavni vlogi borca proti nacizmu zaigral Al Pacino (VIDEO)

Deli na:
V glavni vlogi borca proti nacizmu zaigral Al Pacino (VIDEO)

Hunters - Foto: Amazon Prime Video

Ponudnik Amazon Prime Video je začel predvajati novo televizijsko serijo Hunters, v kateri je v glavni vlogi borca proti nacizmu zaigral Al Pacino. Za slovitega filmskega igralca je to prva redna televizijska vloga. "Nikoli še nisem bil na snemanju 10-delne nadaljevanke, to je tako, kot bi snemali 12-urni film," je dejal.

Serija ponuja "grozljivo zgodbo, obenem pa je polna emocij", je besede igralca, ki bo aprila dopolnil 80 let, povzela hrvaška tiskovna agencija Hina.

Serija je posvečena pokojni babici avtorja projekta Davida Weila, ki je preživela holokavst. "Serija je kot nekakšno svojevrstno ljubezensko pismo moji babici," je dejal Weil. Kot je poudaril, je želel z njo mlajšim generacijam prenesti babičino zgodbo in s tem opozoriti ljudi na holokavst z željo, da se ta ne bi nikoli več zgodil.

Dogajanje je postavljeno v New York leta 1977. Al Pacino igra Meyerja Offermana, ki je preživel holokavst in ki se zdaj poveže z drugimi, da bi onemogočil na stotine visokih nacističnih uradnikov, ki želijo v ZDA ustvariti t.i. četrti rajh.

Velikan filmske industrije zadnjih desetletij Al Pacino, ki je bil letos s stransko moško vlogo v filmu Irec Martina Scorseseja v igri za oskarja, je nedavno zaigral tudi v filmu Bilo je nekoč v Hollywoodu Quentina Tarantina. Film je bil nominiran za deset oskarjev, dobil pa je le enega, ki ga je za stransko vlogo prejel Brad Pitt.