Revija Reporter
Magazin

Toskana nad Savo: posestvo Tri Lučke nad Krškim

Marko Medvešek

4. avg. 2019 20:15 Osveženo: 15:27 / 05. 8. 2019

Deli na:

Chef Dejan Mastnak je vodja gostinstva na posestvu Tri lučke nad Krškim.

Primož Lavre

S terase posestva Tri lučke nad Krškim se gostu odpre pogled na Krško in dolino reke Save, še naprej pa gleda proti Dolenjski in gričem v Posavju. A razgled je le za pozdrav, prenovljeno posestvo je tudi hram dobre hrane z ambicijami postati celovita turistična destinacija.

S terase posestva Tri lučke nad Krškim se gostu  odpre pogled na Krško in dolino reke Save, še naprej pa gleda proti Dolenjski in gričem v Posavju. A razgled je le za pozdrav, prenovljeno posestvo je tudi hram dobre hrane z ambicijami postati celovita turistična destinacija.

Lastnika Igor in Andreja Zorko sta ob odprtju prenovljenega posestva leta 2016 v sodelovanju kot vodjo gostinstva pritegnila chefa Dejana Mastnaka.

Zakaj Mastnak lokacijo nad Krškim primerja kar s slavno italijansko Toskano.

Andreja in Igor Zorko sta leta 2016 odprla prenovljeno posestvo Tri lučke nad Krškim

Dean Dubokovič

Od kod ime tri lučke in kaj je največja atrakcija posestva sredi vinogradov.

Zakaj so Tri lučke priljubljen kraj za poročna slavja in zakaj si Mastnak želi, da bi prerasli oznako poročne lokacije.

Natakarji so zame svetovljani, ki morajo znati delati z ljudmi, poudarja Mastnak, ki je kritičen do slovenskega šolstva, k v gostinstvo usmerja le učence s slabšimi ocenami.

Ne delam, to je moj način življenja, svoje sobivanje s Tremi lučkami opisuje Mastnak.

VEČ V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24