Revija Reporter
Magazin

Top altcoini za nakup v naslednji bikovski seriji leta 2024

Oglasno sporočilo
240

9. jul. 2024 14:33 Osveženo: 9:20 / 10. 7. 2024

Deli na:

Med popravki na trgu, zaradi katerih so številni vlagatelji zaskrbljeni, je za tiste, ki so še vedno naklonjeni svojim priljubljenim kriptovalutam, tudi pozitivna stran. Kljub morju rdeče barve na trgih kriptovalut to obdobje predstavlja zanimivo priložnost za naložbe v altcoine.

Popravki trga v času bikovske serije so lahko koristni, saj pomagajo znižati povprečje dolarskih stroškov naložb. Z nakupom v teh rdečih dneh se lahko vlagatelji postavijo v ugoden položaj v primerjavi s tistimi, ki vlagajo le v času evforičnih, zelenih dni.

Pomembno si je zapomniti, da čeprav ne morete napovedati tržnega dna, lahko strateške naložbe med padci na dolgi rok zagotovijo precejšnjo prednost.

1. Pepe Unchained - Novi altcoin, ki ponuja visoke nagrade za staking v višini 1400 % letnega donosa

Pepe Unchained, novi meme kovanec z lastnim blockchainom Layer 2, je v prvem tednu predprodaje zbral več kot 1 milijon dolarjev. Cilj tega inovativnega kovanca je rešiti trilemo veriženja blokov z zagotavljanjem skalabilnosti, varnosti in decentralizacije s tehnologijo Layer 2, kar omogoča hitrejše in cenejše transakcije, hkrati pa ohranja varnost Ethereuma.

Projekt ponuja tudi visoke nagrade za staking, ki trenutno znašajo 1400 % APY, kar pritegne precejšnje zanimanje vlagateljev in poveča pričakovanja o morebitnih znatnih donosih, ko se bo začel prodajati na borzah.

Znani analitiki so glede prihodnosti Pepe Unchained optimistični in napovedujejo, da bi se lahko njegova vrednost po zagonu povečala za 10x, 25x ali celo 100x.

Ker sektor meme kovancev še naprej dosega boljše rezultate od drugih razredov premoženja, bi lahko Pepe Unchained zaradi svojega edinstvenega položaja prvega meme kovanca Layer 2 z namensko infrastrukturo veriženja blokov dosegel pomemben tržni uspeh.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

2. PlayDoge - Meme kovanec, ki ponuja mobilno igro v slogu Tamagotchi

PlayDoge je nastajajoči meme kovanec Play-to-Earn (P2E), ki je trenutno v predprodaji in je zbral že več kot 5 milijonov dolarjev.

Njegov velik zgodnji uspeh kaže na veliko zanimanje trga in je podlaga za dvig cene, ko se bo začel prodajati na borzah. Zato je to naš najboljši altcoin za nakup pred naslednjo kriptovalutno bikovsko serijo.

Osnova projekta je igra, navdihnjena s Tamagotchijem, v kateri uporabniki skrbijo za virtualnega hišnega ljubljenčka in se z njim ukvarjajo, da bi poskrbeli za njegovo srečo in zdravje.

Uporabniki bodo za interakcijo s svojimi hišnimi ljubljenčki zbirali izkušnje, kar jih bo potisnilo na vrh lestvice platforme in jim omogočilo zaslužiti $PLAY. Poleg privlačnosti meme kovancev ima $PLAY številne vire povpraševanja, ki temeljijo na uporabnosti.

Vlagatelji lahko $PLAY v predprodaji kupijo za 0,00513 dolarja, vendar se bo ta cena med kampanjo zviševala.

Obiščite predprodajo PlayDoge

3. 99Bitcoins žeton - Altcoin, ki ponuja zaslužek za učenje o kriptovalutah

Žeton 99Bitcoins je še en kriptožeton v predprodaji, ki kaže velik potencial. Projekt je začel izvajati ugledna platforma 99Bitcoins.

Tako njegova zgodnja faza vlagateljem predstavlja edinstveno priložnost za zgodnje naložbe v kriptovaluto s preverjeno ekipo.

99BTC dolarjev bo poganjal novo plast Learn-to-Earn družbe 99Bitcoins, ki, kot je razvidno iz imena, nagrajuje uporabnike za učenje o kriptovalutah.

Ima igričarsko zasnovo, saj uporabniki zbirajo točke XP za izpolnjevanje kvizov, učnih gradiv in modulov. Te točke se pretvorijo v nagrade v kriptovalutah.

$99BTC je izvirni žeton uporabnosti platforme, kar pomeni, da bo njegovo povpraševanje usklajeno s priljubljenostjo platforme.

S tem se bo projekt odprl novemu ekosistemu in likvidnosti Bitcoina v višini 1,2 bilijona dolarjev, kar bo skokovito povečalo njegov potencial rasti.

Obiščite predprodajo 99Bitcoins

4. Base Dawgz - Novi kovanec, ki je v predprodaji zbral že več kot 2,2 milijona dolarjev

Base Dawgz, novi kovanec v verigi Base, je v predprodaji zbral več kot 2,2 milijona dolarjev, kar kaže na veliko zanimanje vlagateljev in podporo skupnosti.

Base Dawgz je pripravljen izkoristiti trenutni preporod meme kovancev, pri čemer izkorišča svojo blagovno znamko s pasjo tematiko in zagon verige Base, ki za predprodajo meme kovancev pridobiva na veljavi v primerjavi z verigo Solana.

Base Dawgz izstopa po tem, da si s tehnologijo Wormhole in Portal Bridge prizadeva za vsesplošno prisotnost v več verigah blokov, vključno z Ethereumom, Solano, Binance Smart Chain in Avalanche. Ta pristop z več verigami povečuje likvidnost in dostopnost ter obljublja večjo trgovalno aktivnost in potencialne dobičke.

Obiščite predprodajo Base Dawgz

5. WienerAI - Altcoin, ki deluje kot trgovalni bot in zagotavlja napredna trgovalna orodja

WienerAI ($WAI) je nov meme kovanec, ki združuje tehnologijo umetne inteligence (AI) s kripto trgovanjem in tako zagotavlja napredna orodja za trgovanje ter uporabnost, ki presega običajne meme žetone.

WienerAI, ki je bil lansiran na verigi blokov Ethereum, želi izkoristiti svoje zmožnosti umetne inteligence, da bi ponudil napovedne vpoglede v trgovanje in omogočil nemotene transakcije brez provizij.

Projekt namerava svojo platformo nadgraditi v več fazah, med glavnimi funkcijami pa bosta tudi trgovalni bot z izboljšano umetno inteligenco in upravljanje skupnosti s pomočjo stakinga.

Napovedi cene za WienerAI kažejo na potencialno rast, ki jo spodbujata inovativna uporaba umetne inteligence in strateški načrt. Do konca leta 2024 bi lahko cena dosegla 0,0045 USD, kar odraža močno uspešnost predprodaje in visoke nagrade za staking

Obiščite predprodajo WienerAI

Kateri je najboljši altcoin, ki bo dominiral v naslednji bikovski seriji?

Ob trenutnem popravku na trgu se Pepe Unchained kaže kot še posebej obetavna naložbena priložnost. Ta novi meme kovanec, ki izkorišča lasten blockchain Layer 2, je v prvem tednu predprodaje uspešno zbral več kot 1 milijon dolarjev, kar kaže na veliko zaupanje vlagateljev. Pepe Unchained z reševanjem trileme veriženja blokov, tj. skalabilnosti, varnosti in decentralizacije, zagotavlja hitrejše in cenejše transakcije ter hkrati ohranja varnost sistema Ethereum. Analitiki so optimistični in napovedujejo, da bi se lahko vrednost kovanca po prihodu na borze močno povečala, potencialno za 10x, 25x ali celo 100x.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained