državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Na Kongresnem trgu veliki koncert glasbenih zvezd

Deli na:
Na Kongresnem trgu veliki koncert glasbenih zvezd

/ - Foto: Darja Štravs Tisu

Bliža se 28-urni dobrodelni zahvalaton Radia 1 in dm, ki bo postregel s pestrim dogajanjem na Mestnem trgu. Ne bo pa pestro samo tam, temveč tudi na Kongresnem trgu, kjer se obeta vrhunski žur za nepozaben zaključek leta.

Najdaljši Denis Avdić Show se bo začel v četrtek 21. decembra ob 5. uri in se zaključil 22. decembra ob 9. uri. V teh 28-ih urah se bo v studiu zvrstilo cel kup gostov, ki bodo poskrbeli za smeh, zabavo in dobro glasbo. Slišali bomo tudi pozitivne zgodbe ljudi, ki smo jim v preteklih maratonih že pomagali. Predvsem pa se bodo radijci z zahvalatonom zahvalili Slovencem za vso nesebično pomoč, ki smo jo letos namenili sorojakom v stiski.

Dogajanje se bo 21. decembra ob 19. uri preselilo na Kongresni trg, kjer nas čaka koncert priljubljenih slovenskih glasbenikov, ki bodo razgreli več tisočglavo občinstvo.

Na odru se bodo zvrstili: Alya, Rok n' band, Nika Zorjan, BQL, Polkaholiki in Žan Serčič. Pripravljajo pa radijci tudi posebno presenečenje. Lani jim je uspelo, da je cel Kongresni trg pel Silvestrski poljub na čelu z Alfijem Nipičem, precenečenje sledi tudi letos. Seveda pa bodo na odru množico pozdravili in se zabavali tudi voditelji Radia 1, na čelu z Denisom Avdićem.

Letošnji zahvalaton pa ima poleg imena še eno novost in sicer možnost darovanja 10 evrov preko smsa. Ljudem v stiski lahko pomagate tako z smsom POMAGAM5, kot tudi z smsom POMAGAM10 na 1919.

Foto: Radio 1 - Napoved dobrodelnega zahvalatona.