peter-prevc-mina-lavtizar_m24 Odkrito.si

Peter Prevc o slovesu od družine in obžalovanju

družina čebokli Svet24.si

Kako sta Nataša in Tomaž končno postala starša

1512742920_d Petisvet.si

Horoskop: od 25.3. do 31.3. 2019

bencin gorivo, dizel Svet24.si

"Bencinarjem" se na črpalko splača še danes, ...

delovna_akcija_teren0003 Svet24.si

Ana Praznik: Če imaš voljo in moč, poprimi za ...

Nives Orešnik Njena.si

Pravilna nega za močno in odporno kožo

leonida55 Njena.si

V resnici lepotica s težko preteklostjo?

Magazin

Teorija o lažni Melanii dobila nov zagon: te fotografije naj bi potrdile, da ima prva dama dvojnico (FOTO)

Deli na:
Teorija o lažni Melanii dobila nov zagon: te fotografije naj bi potrdile, da ima prva dama dvojnico (FOTO)

Foto: Profimedia - Melania in Donald Trump sta se v Alabami poklonila žrtvam tornadov.

Teorija, da ima prva dama ZDA Melania Trump dvojnico, je na družabnih omrežjih prvič vzniknila leta 2017, fotografije obiska Donalda in Melanie Trump v Alabami pa so na Twitterju obudile razpravo o #lažnimelanii.

Teorijo je oktobra leta 2017 na Twitterju populariziral Joe Vargas, ki je prvi javno podvomil v identiteto ženske ob ameriškem predsedniku Donaldu Trumpu. »Lažno Melanio« so pograbili tako čisto pravi ljubitelji teorij zarote kot tisti, ki v teorijo niso verjeli, a jih je zabavala ideja, da bi imela prva dama dvojnico.

Zgodba o Melaniini dvojnici je te dni dobila nov zagon s posnetki, ki naj bi jo potrjevali. Melania in Donald Trump sta obiskala Alabamo in se na pokopališču poklonila žrtvam tornadov, ki so razdejali to ameriško zvezno državi.  

Šaljivci so pograbili dejstvo, da se zakonca na posnetku držita za roke, saj je prva dama v nekaj primerih v javnosti zavrnila soprogove poskuse, da bi jo prijel za roko.

Bolj »resni« privrženci teoriji so v posnetkih našli druge »dokaze«: Melania ob Donaldu naj bi bila prenizka, njen obraz naj ne bi bil prave oblike in ob Trumpu naj bi bila preveč sproščena, so navajali v potrditev teorije.

Tako ameriška tajna služba, ki varuje predsednika in njegovo družino, kot urad prve dame sta sicer že pred časom zanikala, da bi imela Melania dvojnico za priložnosti, ko naj se ne bi hotela kazati v javnosti.

Loading...