zala kralj, gašper šantl Odkrito.si

Zala Kralj sprejela presenetljivo odločitev!

gabrielle crahan Svet24.si

Preminula 22-letna hči znanega glasbenika: tri ...

prebujenje Petisvet.si

Kam nas v resnici vodijo nove energije?

marjan šarec Svet24.si

Šarec SDS-u zažugal: "Na mojem hrbtu ne boste ...

meghan markle Svet24.si

Razkrili, koga je skušala Meghan omrežiti pred ...

086mv Njena.si

Lara Komar spakirala kovčke in odšla

plestenjak 5 Njena.si

Blaž Švab spregovoril o svoji poroki

Magazin

Teorija o lažni Melanii dobila nov zagon: te fotografije naj bi potrdile, da ima prva dama dvojnico (FOTO)

Deli na:
Teorija o lažni Melanii dobila nov zagon: te fotografije naj bi potrdile, da ima prva dama dvojnico (FOTO)

Foto: Profimedia - Melania in Donald Trump sta se v Alabami poklonila žrtvam tornadov.

Teorija, da ima prva dama ZDA Melania Trump dvojnico, je na družabnih omrežjih prvič vzniknila leta 2017, fotografije obiska Donalda in Melanie Trump v Alabami pa so na Twitterju obudile razpravo o #lažnimelanii.

Teorijo je oktobra leta 2017 na Twitterju populariziral Joe Vargas, ki je prvi javno podvomil v identiteto ženske ob ameriškem predsedniku Donaldu Trumpu. »Lažno Melanio« so pograbili tako čisto pravi ljubitelji teorij zarote kot tisti, ki v teorijo niso verjeli, a jih je zabavala ideja, da bi imela prva dama dvojnico.

Zgodba o Melaniini dvojnici je te dni dobila nov zagon s posnetki, ki naj bi jo potrjevali. Melania in Donald Trump sta obiskala Alabamo in se na pokopališču poklonila žrtvam tornadov, ki so razdejali to ameriško zvezno državi.  

Šaljivci so pograbili dejstvo, da se zakonca na posnetku držita za roke, saj je prva dama v nekaj primerih v javnosti zavrnila soprogove poskuse, da bi jo prijel za roko.

Bolj »resni« privrženci teoriji so v posnetkih našli druge »dokaze«: Melania ob Donaldu naj bi bila prenizka, njen obraz naj ne bi bil prave oblike in ob Trumpu naj bi bila preveč sproščena, so navajali v potrditev teorije.

Tako ameriška tajna služba, ki varuje predsednika in njegovo družino, kot urad prve dame sta sicer že pred časom zanikala, da bi imela Melania dvojnico za priložnosti, ko naj se ne bi hotela kazati v javnosti.

Loading...