atomik harmonik Dobra karma

Špelca iz Atomik Harmonik – po neuspešnih ...

meghan markle_kate middleton Svet24.si

Oseba, ki je prizadela Kate Middleton, povezana z ...

jansa-pl Reporter.si

Kdo so obiskovalci kabineta predsednika vlade ...

virus, računalnik Svet24.si

Želijo vas pretentati, da delijo brezplačno ...

ILU20200504_X7R4531 Necenzurirano

Orbanov oligarh kupuje slovensko državno ...

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

Rebeka Dremelj Njena.si

Takšna je bila Rebeka Dremelj pred več kot 30 ...

Magazin

Svetovni boksarski prvak suspendiran, ker je delil nasvete, kako tepsti žensko v karanteni

Deli na:
Svetovni boksarski prvak suspendiran, ker je delil nasvete, kako tepsti žensko v karanteni

Billy Joe Saunders v ringu. - Foto: Profimedia

Britanski mediji poročajo o veliki neumnosti, ki so jo je privoščil svetovni prvak v boksu Billy Joe Saunders. Objavil je dobro minuto dolg posnetek, na katerem svetuje, kako pretepsti ženo ali dekle v času koronavirusa oziroma karantene. Nemudoma je ostal brez boksarske licence, čaka pa ga tudi zaslišanje pred britansko boksarsko zvezo.

"Če vam žena ne da miru, vi pa želite ostati mirni, je to v redu. Vendar šesti dan boste eksplodirali. Ko bo prišla do vas in vas napadla s strupenimi besedami, jo zadenite v brado," je pripoved začel Billy Joe Saunders in udarec ponazoril na boksarski vreči za trening.

"Pomislila bo, kaj se dogaja. Tedaj se spustite na kolena in dokončajte delo," je dodal boksar, ki je ob teh besedah boksarski vreči namenil močan, kroše udarec (polkrožni udarec s sprednjo roko od strani).

Po javnem linču, ki ga je bil deležen, se je Saunders vendarle oglasil in dejal, da je bil to le satiričen video. "Če bi videl moškega, ki položi roko na žensko, bi ga razstavil na koščke. Imam hčerko in če bi se je kdo dotaknil, se zanj ne bi dobro končalo. Opravičujem se ženskam, če sem jih prizadel," je dejal boksar.

Saunders, ki v devetindvajsetih profesionalnih dvobojih še ni izgubil, je svetovni prvak v srednji kategoriji po verziji WBO. Čez dober mesec ga je čakal nastop kariere; v spektakularnem dvoboju v Las Vegasu bi se moral srečati z mehiškim zvezdnikom Saulom Canelasom Alvarezom. Dvoboj je zaradi pandemije koronavirusa odpovedan, glede na zadnji izpad oziroma škandal pa je vprašanje, ali ga bodo prireditelji sploh želeli nadoknaditi.

Saunders je z neprimernimi dejanji nase opozoril že v preteklosti. Posnet je bil, ko je na javnem mestu odvisnikom ponujal drogo v zameno za spolno dejanje. Tedaj je bil kaznovan s 100.000 funti.

loading...
Loading...