nebo Dobra karma

Tedenski horoskop: povezava Sonca, Jupitra in Lune...

lidija bačič7 Svet24.si

FOTO: Lidija Bačić objavila vročo fotografijo ...

jansa otroci urska insta Reporter.si

Kdo pri Janševih skrbi za otroka, ko Urška ...

avtomobil, krško, stopnišče Svet24.si

FOTO: Voznica zapeljala vzvratno in pristala na ...

janez jansa pf1 Necenzurirano

Za Janševo vlado je najprej ekonomija, potem ...

Winona Ryder Keanu Reeves Odkrito.si

Winona in Keanu sta poročena skoraj 30 let!

ugodno-oddam-sina-adnan-avdić Njena.si

Ugodno oddam sina: Kaj se je zgodilo z Adnanom?!

Magazin

Spar Slovenija je Anini zvezdici daroval za 20.000 evrov hrane

Deli na:
Spar Slovenija je Anini zvezdici daroval za 20.000 evrov hrane

Prostovoljci Anine zvezdice v Sparu - Foto: Spar Slovenija

Anina zvezdica in Spar Slovenija sta ob koncu leta ponovno združila moči v svoji tradicionalni dobrodelni akciji Pomagajmo skupaj. Že deveta zaporedna akcija je dosegla daleč največji uspeh doslej, saj je podjetje ob izjemnem odzivu in pomoči svojih kupcev polepšal praznike kar 3270 družinam in posameznikom, ki živijo v hudem pomanjkanju.

Kot so danes sporočili iz podjetja, sta v minulem letu solidarnost in čut za sočloveka pridobila nov pomen, saj so se v luči težkih razmer številne družine in posamezniki soočili s pomanjkanjem.

V želji, da bi jim polepšala decembrske dni in pričarala čarobne praznike, sta Spar Slovenija in Anina zvezdica že deveto leto zapored pripravila tradicionalno dobrodelno akcijo. V podjetju so Anini zvezdici darovali hrano v vrednosti 20.000 evrov, k sodelovanju pa ponovno povabili tudi svoje kupce in doživeli neverjeten odziv. S skupnimi močmi so osrečili kar 3270 družin in tako pokazali, da Slovenci znamo stopiti skupaj ter da dobrodelnost ni le beseda na papirju.

Ob zaključku akcije se je tudi pobudnica projekta Ana Lukner Roljič zahvalila vsem, ki so prispevali za družine v stiski: "V sodelovanju s podjetjem Spar Slovenija že vrsto let pišemo neverjetno zgodbo, ki osrečuje na tisoče otrok, družin in posameznikov iz cele Slovenije. Hvala vsem Sparovim kupcem za sodelovanje. Močno čutim, da smo izjemno povezani in preprosto želimo pomagati. Ko delujemo iz srca, delamo čudeže. Dajati pomeni zares živeti," so njene besede povzeli v sporočilu za javnost.

Loading...