ksenija horvat Odkrito.si

Ksenija Horvat odkrito o sinu in hčeri

melania donald trump, vladimir putin Svet24.si

VIDEO: Neprecenljiv izraz na Melaniinem obrazu ob ...

Angel varuh Petisvet

Tako se javi naš osebni angel

profimedia-0377285224 Svet24.si

Zaposleni delajo le štiri dni, plačani pa so za ...

Budva, plaža Svet24.si

VIDEO: Bitka za ležalnik na plaži

Miley Cyrus in Liam Hemsworth Najstnica.si

Miley in Liam: Konec njune ljubezni

henrik 3 Njena.si

Osupljivo: Henrik nekoč in danes

Magazin

Slovenski košarkarji po novem v Adidasovih dresih

Deli na:
Slovenski košarkarji po novem v Adidasovih dresih

Foto: Adidas

Slovenske košarkarske reprezentance z letošnjim letom slovenske barve branijo v prenovljeni podobi.

Košarkarska zveza je namreč z novim uradnim opremljevalcem Adidasom sklenila štiriletno sodelovanje. S tem je slovenska košarkarska reprezentanca dobila tudi nove drese, ki jih bo še naprej zaznamoval tradicionalen slovenski simbol - Triglav.

Košarkarice in košarkarji bodo nadaljnja štiri leta Slovenijo predstavljali v Adidas športni opremi. Uradni opremljevalec košarkarskih reprezentanc je pri kreaciji novega dresa slovenske moške izbrane vrste zasledoval tradicionalno simboliko Triglava, ki krasi novo reprezentančno preobleko, obenem pa prenovil dizajn in sledil najnovejšim smernicam športne industrije. Na prihajajočem prvenstvu stare celine se bodo naši košarkarji predstavili v dresih, na katerih bodo prevladovale bela, modra in zelena barva.

Slovenska košarkarska zveza je uradnega opremljevalca zamenjala po osmih letih. S tem se začenja novo obdobje, ki ga bodo skušali na najboljši možni način na letošnjem prvenstvu stare celine zaznamovati slovenski košarkarji. Ti bodo svojo prvo uradno tekmo v novih dresih odigrali 31. avgusta v Helsinkih proti reprezentanci Poljske. Slovenski košarkarski navdušenci pa si lahko nove drese v živo ogledajo že na pripravljalnih tekmah naše reprezentance.

Foto: Adidas