Natalija Gorščak Svet24.si

Generalni direktor hoče razrešiti direktorico ...

kitajska, covid-19, koronavirus, nandžing Svet24.si

Nov izbruh na Kitajskem, največji po Wuhanu

Esther Digley Svet24.si

Pogrešana je bila od lanskega novembra. Našli so...

borut pahor-pl1 Reporter.si

Bodo redne volitve že aprila? Pahor lahko pohiti ...

20161021-00734717 Necenzurirano

Janševi na veliko zaposlujejo v Sovi in višajo ...

glamping, nomad\'s-pad, grand-canyon Odkrito.si

Pozabite na lesene utice, to je pravi GLAMping...

Lucia Glavich Mandarić, na granici, Šverc komerc Njena.si

Ivana (Šverc komerc) navdušila s fotko zgoraj ...

Magazin

Slačifantje, ki obnoreli Slovenke: plesali so za podjetja in tudi za 85-letno babico

Deli na:
Slačifantje, ki obnoreli Slovenke: plesali so za podjetja in tudi za 85-letno babico

Skupina Total Knockout je prva slovenska moška skupina, ki se profesionalno ukvarja s striptizom. - Foto: Total Knockout

Le kdo nima rad zabave? Pa sprostitve? Popolne sprostitve od svojega domačega okolja ali celo presenečenja? Verjetno smo vsi taki, da nam prija včasih kaj povsem drugega. Zato ne čudi, da imajo posamezniki ali skupine, ki znajo pripraviti poseben šov, še posebej veliko dela. Eni takih so fantje skupine TotalKnockuot. Po koncu epidemije koronavirusa je povpraševanje ogromno, nam pove vodja skupine slačifantov Ricky iz Žalca.

Da ne boste mislili, da gre za ponujanje seksa! Ne, gre za ponujanje plesno-erotičnega spektakla. Njihovi šovi so namenjeni ženskam, ki vriskajo in se hudomušno smejijo ob njihovem nastopu. Najamejo jih za različne priložnosti, od rojstnih dni do dekliščin ali pa zabav kar tako.

»S skupino Total Knockout smo pojem slačenja dvignili na višji nivo. Pri naših nastopih gre za plesno-erotično zgodbo s kostumi, glasbo, koreografijo in še marsikaj. Ko gre recimo za klubski nastop, lahko šov v več izhodih na oder traja tudi do tri ure,« nam pove Ricky.

Kaj pa kakšne nedostojne in intimnejše ponudbe? »Ja, tudi teh ne manjka,« poudari. V novi reviji Reporter pa preberite, kaj naredijo v takšnih primerih.Je pa dejstvo, da ne more ravno vsak na odru odvreči oblačil in plesati za dekleta. Postavljeni so določeni standardi. »Kar nekaj fantov se nam je zaradi razburljivega poklica že želelo priključiti, a žal niso izpolnjevali pogojev. V kolikor so fantje starosti tam do največ 35 let, lepega postavnega telesa in simpatičnega obraza, sproščeni, samozavestni, jih z veseljem vabimo v naš team. Če pa imajo morda še kakšne plesne izkušnje, pa še toliko bolje. Poklic slačifanta je prav gotovo zelo zanimiv v vseh pogledih. Nikakor jim ne bo žal.«

No, ne samo, da nastopaš pred samimi ženskami, še zaslužek je dober. Povpraševanje pa tako ali tako veliko, pa ne samo v Sloveniji, tudi preko naših meja.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24

Loading...