bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

vila klemen jaklic PL Reporter.si

749 kvadratov razkošja za ustavnega sodnika ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

ana gros af Ekipa24.si

Navijači kričijo: to je sramota! Zgodovinskih ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Vrt in vrtno pohištvo Kondela: pohištvo, ki ponuja 1001 rešitev

Deli na:
Vrt in vrtno pohištvo Kondela: pohištvo, ki ponuja 1001 rešitev

Vrtni pohištvo - Foto: kondela.si

Izjemna sprostitev, kot jo omogoča vrt in vrtno pohištvo Kondela

Ko pomislite na vrt in vrtno pohištvo, na kaj najprej pomislite? Na tople poletne večere? Na zbrano družbo ob vrtni mizi? Ali pa morda na guncanje na visečem stolu? Na karkoli pomislite, je dobro, da veste, kakšen vrt in vrtno pohištvo izbrati. Kaj je tisto, zaradi česar bodo vaši dnevi in večeri na dvorišču, terasi ali balkonu še bolj vabljivi. To je, namreč pomembna naloga, ki jo mora vsak vrt in vrtno pohištvo izpolnjevati. Vas, torej zanima, kakšen vrt in vrtno pohištvo izbrati? To in še več vam na podlagi našega delovanja od leta 1991, ki obsega tudi vrt in vrtno pohištvo, razkrivamo v nadaljevanju. Pripravljeni? No, pa začnimo.

Izjemna sprostitev, kot jo omogoča vrt in vrtno pohištvo Kondela

Vrt in vrtno pohištvo sta praktično nepogrešljiva ob lepem in toplem vremenu. Se strinjate, kajne? Zato je izredno pomembno, da vam vrt in vrtno pohištvo omogočata pravo sprostitev. To vam zagotavljata tako oprema za vrt in vrtno pohištvo, kot so vrtne mize, viseči stoli, vrtne klopi, ležalniki, vreča za sedenje, zaboji za shranjevanje, vrtne hiške in nadstreški in veliko drugih pripomočkov. Sprostite se, sanjajte, prepustite se branju zanimivih knjig in iskreni družbi svojih prijateljev.

Vrt in vrtno pohištvo: brez vrtne mize ne gre

Ni potrebno posebej ugibati, zakaj bi potrebovali vrtno mizo, kajne? Seveda za prijetno druženje ob različnih pojedinah. Priprava žara, sicer pogosto vključuje tako delo v kuhinji, kot tudi na vrtu. Vam nenehno bežanje v kuhinjo in nazaj na vrt več ne ustreza? Potem razmislite, kakšno mizo potrebuje vaš vrt in vrtno pohištvo. Tako pomembno odločitev boste lažje sprejeli, če pregledate našo spletno trgovino. Tam boste, zagotovo našli mize, ki povsem ustrezajo vašim željam in potrebam. Vse od vrtnih delovnih miz, kot so DARZIN, BARDY in BARON do vrtne servirne mize, kot je NESIO, zaradi katere vam ne bo potrebno vsakič vstajati, ko bo nekdo nekaj potreboval. Razmislite tudi o vrtni hladilni mizi, kot je FABIR. Takšna miza vam omogoča, da vam ni potrebno vsakič znova v hladilnik po ohlajeno pijačo. Namesto tega se prepustite druženju z vam pomembnimi osebami in se osredotočite na tisto, kar vam res veliko pomeni.

Vsak vrt in vrtno pohištvo potrebuje udobne stole in klopi. Še bolje: potrebuje pravo vrtno garnituro.

Vrtni stoli in klopi so, zagotovo tisto, kar potrebuje vsak vrt in vrtno pohištvo. V naši ponudbi lahko najdete najrazličnejše tako vrtne stole, kot tudi klopi. Vse od vrtnega stola LAKIA, TRISS BIG, FEDRA NEW, TEGRA TIP 2, VALIN, LAIRD in še veliko drugih. Tako kot naši vrtni stoli, so tudi naše vrtne klopi edinstvene. Eden takšnih primerov je klop LALIT TIP 2 iz ratana, ki ni primerna le za velika dvorišča, ampak tudi za balkon ali teraso. Tudi sicer je naša ponudba vrtnih stolov in klopi resnično bogata. Kar poglejte na naši spletni strani! Izbirate lahko med najrazličnejšimi stili, materiali in barvami. Zato, da lahko najdete takšno klop ali stol, ki povsem ustreza vašim željam in potrebam. Vrtni stoli in klopi niso povsem tisto, kar iščete? Potem razmislite o primernosti vrtne garniture za vaš vrt in vrtno pohištvo. O takšnih, kot so STARK, GETON, MENIBOR. Nimate dovolj prostora za takšne vrtne garniture? Potem bo verjetno bolj primerna za vas vrtna garnitura JARUB, ki jo lahko postavite tudi na balkon ali teraso. Kot izredno praktična za vrt in vrtno pohištvo se izkaže tudi vrtna garnitura HORT, ki je preprosto zložljiva. Tako jo lahko enostavno vzamete tudi s sabo na piknik in poskrbite za svoje udobje kjerkoli tudi izven objema vašega doma. Vas zanima, kako lahko poskrbite za še več udobja, ki ga omogoča vrt in vrtno pohištvo? Potem berite dalje.

Potrebujete še več udobja?

Razmišljate o tem, kako vam lahko vrt in vrtno pohištvo omogočijo še več udobja? Potem je čas, da razmislite o visečih stolih, ležalnikih in vrečah za sedenje, kot jih lahko najdete v naši bogati ponudbi. Preprosto se zaguncajte v udobnih visečih stolih ali na viseči mreži in predajte sanjarjenju na prostem. To vam omogočajo viseči stoli, kot so NOLAN NEW, DALVEA NEW, BUBBLE TIP 3, KALEA 2 NEW in številni drugi. Lahko pa se predate mehkobi vreče za sedenje, kot je na primer LEBAG, GETAF ali BADYL. Ena od posebej zanimivih rešitev je vreča LEBAG, ki jo lahko preprosto zložite v majhno torbico in tako enostavno tudi prenašate.

In kam z vsem tem?

Ko razmišljate o tem, kakšen vrt in vrtno pohištvo izbrati, pomislite tudi na to, kam boste vse skupaj pospravili. Kot nalašč za to so zaboji za shranjevanje. Primerni so za pospravljanje vseh igrač vaših otrok, kot tudi vseh blazin za sedenje. Tak primer sta zaboja za shranjevanje KORDELIA ali IBLIS. Ko gre za vrt in vrtno pohištvo, je dobro razmisliti tudi o tem, kam pospraviti vrtno orodje. Jasno, v vrtno uto! Če nimate dovolj prostora za vrtno uto, bo vrtna omara za orodje prava rešitev za vas. Poleg tega razmislite tudi o vrtnih hiškah, rastlinjakih, vrtnih šotorih za zabave, vrtnem igluju, vrtni pergoli in otroški vrtni hiški. Tako boste poskrbeli za prostor za druženje tudi ob manj lepem vremenu, kot tudi za prezimovanje vaših vrtnih rastlin. Vse to omogočajo izdelki za vrt in vrtno pohištvo KONDELA. Zato, da se lahko na vašem vrtu popolnoma razbremenite.

Za piko na i

Naši izjemno kakovostni izdelki za vrt in vrtno pohištvo slovijo po ugodnih cenah. Da vam omogočimo še več sproščujočih uric na vašem domačem dvorišču, terasi ali balkonu vam, vas vabimo v naš Program zvestobe. Tako vam lahko zagotovimo še dodatne ugodnosti, ki vas bodo osupnile. Zakaj ne, če lahko?