Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Zakaj je dnevna soba duša doma?

Deli na:
Zakaj je dnevna soba duša doma?

Dnevna soba je srce vsakega doma, ki kaj da na brezskrbno sprostitev, pristno druženje in kakovostno preživljanje prostega časa.

Pred nakupom in načrtovanjem nove dnevne sobe po svoji meri in okusu je vedno smiselno preučiti značilnosti prostora, kjer jo bomo imeli, hkrati pa pregledati ponudbo najsodobnejših in dostopnih možnosti postavitev dnevnih sob. Kdor ceni sebe in svoje najdražje, si bo zagotovo omislil dnevno sobo, ki bo izžarevala prijetno toplino in dajala domu posebno srčen pečat.

Načrtovanje sanjske dnevne sobe

Da bo dnevna soba lahko zasijala v vsem svojem udobju, funkcionalnosti in lepoti, je vanjo smotrno glede na svoje potrebe in želje umestiti udobno in kakovostno sedežno garnituro, moderno zasnovan dnevni regal s TV-omarico ali brez, knjižno omaro oziroma police, lično klubsko mizico in druge praktične ali dekorativne dodatke. Le dnevna soba, ki bo v popolnosti zasnovana glede na življenjski slog njenih uporabnic in uporabnikov, bo zaživela stoodstotno!

Kakovostna sedežna garnitura je sinonim za udobje

Dnevno sobo si je lahko predstavljati brez te in one omare ali police, nikakor pa ne brez prostorne sedežne garniture. Če je dnevna soba duša doma, je sedežna garnitura zagotovo njeno srce. Na njej povprečen človek preživi kar nekaj ur sproščanja, včasih celo spanja, različnih pogovorov in razmišljanj, zato je dobro, da se ji pri načrtovanju dnevne sobe nameni posebno pozornost.

Pri tem bodo lahko v pomoč vprašanja: Kako velika naj bo? Kakšna postavitev je najbolj smiselna – linijska, leva, desna ali U oblike? Iz kakšnega materiala naj bo in kakšne barve? Bo zraven dovolj prostora tudi za tabureje? Poleg tega je na mestu tudi misel na njeno kakovost in ceno. Ena od boljših možnosti nakupa, kjer zaradi vrhunske kakovosti cena nikoli ne trpi, zagotovo ponuja edinstven spletni trgovec Salon pohištva Furnitura.

Ker so vse oči usmerjene v dnevni regal

Ker so v dnevni sobi, če ni prisotnosti sogovornika, oči usmerjene v dnevni regal, na oziroma nad katerim je običajno TV-sprejemnik, je dnevni regal še eden od nepogrešljivih elementov pohištva, ko se snuje dnevno sobo. Na trgu je mogoče najti minimalistične ali razkošne prostorne regale – z osvetlitvijo ali brez, ki poskrbijo, da je dnevni prostor lahko prijetno urejen. Nanje je mogoče postaviti mnoge dodatke, ki izžarevajo osebnost in zgodovino stanovalcev – družinske ter druge fotografije in slike, spominke s potovanj itd. Posebno noto dodajo dnevnemu prostoru tudi vitrine z zasteklitvijo.

Miza, miza, mizica …

Če jedilna miza povezuje energijo stanovalcev med glavnimi obroki, je klubska mizica tista, ki poskrbi da se povezovanje nadaljuje tudi kasneje, ko je čas pa klepet, kavo, poobedek. Kakšna mizica se bo najbolj prilegala prostoru, je predvsem odvisno od sloga večjih kosov pohištva v dnevni sobi. Okrogla, kvadratna, trikotna, lesena, steklena, dvodelna, tridelna, s predalom ali brez – možnosti je ogromno.

Rešitev za manjše dnevne prostore

Manjši dnevni prostori lahko za opremljanje predstavljajo manjši izziv. Vanje je smiselno postaviti manjše sedežne garniture, dvosede ali počivalnike, kadar je prostora res malo. Tudi dnevni regal naj bo enostaven, minimalističen, lahko se ga nadomesti tudi z visečo polico ali poličnikom. Tudi pri načrtovanju manjšega dnevnega prostora naj bosta vodilo udobje in funkcionalnost.

Praktični in dekor dodatki za piko na i

Dnevna soba bo povsem zaživela v svoji namembnosti, ko bodo vanjo dodani okrasni ter drugi dodatki, brez katerih si je življenje težko predstavljati. To so lahko velika pisana stenska ura, elegantna vaza, kolekcija osebnih fotografij ali umetniških del, dekorativni vzglavniki na sedežni garnituri, udoben tabure za popolno sprostitev nog, reflektorske ali stoječe luči, LED-osvetlitev, ogledalo in drugi praktični dodatki.

Z nekaj kliki do najsodobnejše dnevne sobe kar iz naslonjača

Zakaj si ne bi nakupa dnevne sobe olajšali in jo naročili kar iz udobja doma? To s posebno dodano vrednostjo ponuja vrhunski Salon pohištva Furnitura, ki je edini spletni trgovec pohištva, ki pred nakupom dnevne sobe po meri ponuja tudi popolnoma brezplačno svetovanje preko telefona ali v živo v Showroomu v Ljubljani (Letališka 32j). V showroomu si lahko ogledate vzorce materialov in preizkusite določene modele ter po potrebi svojo odločitev še spremenite.

Po odgovore, nasvete in ideje glede kolekcij dnevnih sob in njihovih dodatkov se kadar koli lahko obrnete na njihove strokovno podkovane svetovalce in svetovalke, ki bodo za vas poiskali optimalno rešitev. Kontaktirate jih lahko preko spletne strani ali pa jim pišete na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si oziroma jih pokličite na telefonsko številko 070 458 517.

Furnitura ima garantirano najnižje cene, a ne na račun kakovosti! Njihove dnevne sobe so prava oaza sprostitve, miru in harmonije! Toplo vabljeni, da se sami prepričate!