ana-tavčar-pirkovič Dobra karma

Na najbolj žaljive kritike televizijska ...

Ellen Page- foto 1 Svet24.si

Hollywoodske zvezdnice Ellen Page ni več

urban vertacnik pl Reporter.si

Zastopal je udbovca Gorenca in ministra ...

sneg, sneženje, ljubljana Svet24.si

Meteorologi napovedujejo obilno snežno pošiljko,...

janša Necenzurirano

Kaj je skrivnostni Grk počel pri Janši

Sarme-iz-pecice Odkrito.si

Sarme iz pečice

Tadej Dejvi Hrušovar. Odkrito.si

Na respiratorju in v komi tudi slovenska glasbena ...

Magazin

Prehranski izdelki brez GSO so za vrhunske športnike zelo pomembni

Deli na:
Prehranski izdelki brez GSO so za vrhunske športnike zelo pomembni

Vrhunski kolesarji ekipe Team Bahrain McLaren. - Foto: Team Bahrain Mclaren

Jedilnik profesionalnih kolesarjev spoštuje smernice zdrave, pravilne in uravnotežene prehrane. Prehranski strokovnjaki vsakemu športniku zagotovijo pravilen vnos makro in mikro hranil in poskrbijo za zadostno ravnovesje vseh živil.

»Naša profesionalna fizična dejavnost zahteva pravilno prehrano, ki vključuje naravne sestavine za moč in energijo. Prav zato radi posežemo po AVE piščančjih izdelkih in mesu brez GSO, ki so odličen vir beljakovin. Izdelki brez GSO so za vrhunske športnike zelo pomembni, saj je glavni cilj športne prehrane zagotavljanje visoke kakovosti, obenem pa spoštovanje okolja brez uporabe pesticidov, insekticidov in fungicidov. Tako se z naravno prehrano spoštuje tudi narava,« je povedala prehranska strokovnjakinja v ekipi Team Bahrain McLaren.

Foto: Panvita - Izdelki Panvite iz piščančjega mesa.

Prehrana vrhunskih športnikov je prilagojena treningu, tekmam in počitku. Na meniju pa so vedno testenine, riž basmati, rženi kruh, kvinoja, meso, ribe, jajca, stročnice ter oreščki. »Zavedamo se pomena zdrave, varne hrane in kakovostnega načina življenja. Naša odgovornost temelji na spoštovanju okolja, živali in ljudi. Ker je sožitje temelj rasti in napredka vsake družbe, veliko pozornost posvečamo številnim dejavnostim, ki povezujejo ter združujejo. Ker šport krepi vezi in odnose, obenem pa skrbi za dobro voljo, zdravje in vitalnost, smo postali ponosni sponzorji vrhunske kolesarske ekipe Team Bahrain McLaren,« so povedali v Skupini Panvita, kjer v središče postavljajo zanesljivost, pripadnost in prilagodljivost.

Foto: Team Bahrain Mclaren - Matej Mohorič, član ekipe Team Bahrain Mclaren.

Loading...