11-tv-ambienti-voditelj Dobra karma

Boštjanu Romihu denar kar priteka - in vedno mu ...

horoskop-astro Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 6. aprila

naslovka I-bavcar-IB2 Reporter.si

Igor Bavčar ekskluzivno v intervjuju trideset let...

Malmö, pomol Svet24.si

Švedski premier pravi: četudi bi se epidemija na...

Zdravko Počivalšek Necenzurirano

Nova zgodba, novi sumi pri poslih z maskami

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

jan k Njena.si

Jan Klobasa ujet z lepo neznanko

Magazin

Operna pevka plesala na avtu, nato pa prebila dve varnostni blokadi pred Trumpovim Mar a Lagom

Deli na:
Operna pevka plesala na avtu, nato pa prebila dve varnostni blokadi pred Trumpovim Mar a Lagom

Trumpova rezidenca v Mar-a-Lagu, kjer ima zasebni golf klub. Odkar je predsednik, jo je obiskal kar sedemkrat. Tudi Melania tu preživlja proste dni. - Foto: Profimedia

Na Floridi so v petek aretirali Hannah Roemhild, 30-letno operno pevko iz Connecticuta, ki je z avtomobilom prebila dve varnostni zapori pred posestvom ameriškega predsednika Donalda Trumpa Mar a Lago v Palm Beachu in se potem še nekaj časa uspešno izmikala policiji. Šerifov urad Palm Beacha preiskuje, če je bila vinjena ali pod vplivom mamil.

Začelo se je v enem od hotelov nedaleč od Trumpovega posestva, kjer so varnostniki poklicali policijo zaradi ženske, ki da razgraja in pleše na svojem športnem terencu. Ko se je pripeljal policist, je skočila v avto in se zaklenila. Policist je razbil steklo in jo skušal ujeti, vendar je odpeljala in mu čez nekaj časa pobegnila.

Potem je pripeljala pred Mar a Lago in predrla prvo ter še drugo varnostno pregrado, nakar so varnostniki in tajna služba začeli streljati. Avtomobil so večkrat zadeli, a je spet pobegnila in so jo odkrili šele v sosednjem West Palm Beachu.

Trumpa in prve dame Melanie takrat še ni bilo v Mar a Lagu, kamor sta pripotovala v petek zvečer. Med divjanjem na srečo ni bilo poškodovanih.

loading...
Loading...