Revija Reporter
Magazin

Nekoč se je Jelinčič v Bovcu važil z »Bondovimi dekleti« Moniko, Urško in Evo, zdaj pa Monika pozira s svojim novim Bondom

Reporter
6 9.096

13. maj. 2021 11:26 Osveženo: 11:31 / 13. 5. 2021

Deli na:

Monika Zupanc in Rok Miklič

Instagram

Pred tremi leti je Zmago Jelinčič ponosno objavljal fotografije svoje tedanje soproge Monike, ki je v Bovcu skakala s padalom, on pa je obiskal tabor SDS in ni skrival pripravljenosti sodelovati v koaliciji z Janezom Janšo. Monika Zupan se je zdaj vrnila v Bovec, tokrat v spremstvu svojega novega fanta Roka Mikliča, in objavila posnetke skoka iz helikopterja.

Spomnimo: Jelinčič je julija 2018 na Facebooku objavil fotografijo Monike, poslanke SDS Eve Irgl in soproge Janeza Janše Urške Bačovnik Janša, ki so pozirale ob letalu, in pripisal »Bondova dekleta«.

"Bondova dekleta" Eva Irgl, Monika Jelinčič in Urška Bačovnik Janša v Bovcu jlija 2018 - Monika je že skočila, katrera bo naslednja?

Facebook

Monika Zupanc, ki je že dalj časa v razmerju s prav tako padalcem Mikličem, se spet skakala v Bovcu. Tokrat sta s partnerjem skočila iz helikopterja in svoj podvig zabeležila za družbenih omrežjih.

Monika Zupanc pred skokom nad Bovcem

Instagram