pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Kdo je kriv, da bolniki v UKC Ljubljana zaradi ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Najboljše otroške risanke in serije na enem mestu

Deli na:
Najboljše otroške risanke in serije na enem mestu

Platforma NEO, ki je Slovenkam in Slovencem z glasovnim upravljanjem in ostalimi naprednimi funkcijami prinesla povsem novo izkušnjo upravljanja TV-vsebin, navdušuje tudi najmlajše. Otroci namreč sodobne tehnologije osvajajo povsem intuitivno. Pri tem pa je NEO navdušujoč tudi zato, ker vključuje prav poseben Otroški park, ki je namenjen varni uporabi televizije. Z Otroškim parkom ste starši povsem brez skrbi, saj lahko otrok samostojno izbira le med vsebinami, ki so primerne njegovi starosti.

Vsebine za najmlajše in najstnike

NEO Otroški park ima vsebine razdeljene v pet starostnih sklopov. Od 2 do 4 let, od 4 do 6 let, od 6 do 8 let, od 8 do 12 let ter vsebine za najstnike.

Najbolj priljubljeno na prvem mestu

Ker ima NEO Otroški park morje otroških vsebin, je izbira ogromna. Kar je seveda super, a hkrati izziv, kako odkriti prav tisto naj risanko in serijo. Pri tem nam je v pomoč NEO, ki na prvem mestu vseh kategorij prikaže najbolj gledane in priljubljene vsebine, ki jih gledajo drugi otroci. Pri vsaki vsebini je dodan kratek opis in možnost, da si jo otrok shrani v Moj Izbor.

NEO otroški park je varen

Se lahko moj otrok v otroškem parku varno zabava? Je za to že dovolj star? Podobna vprašanja si zastavljamo tudi, ko naši otroci brskajo po internetu, saj se kaj hitro lahko zgodi, da naletijo na vsebino, ki zanje ni primerna. Pri NEO Otroškem parku ste lahko glede tega brez skrbi, saj je vstop in izhod iz njega mogoč le s predhodnim vnosom PIN-kode, ki jo nastavimo sami.

In katere risanke otroci najpogosteje iščejo?


Med najpogosteje iskanimi risankami sta Maša in medved ter Tačke na patrulji. Med najbolj iskanimi risanimi junaki  pa so Miki miška, Telebajski in Pujsa Pepa. In če otroci svojo priljubljeno risanko zamudijo, NEO omogoča ogled vsebin  za sedem dni nazaj.

Več o Otroškem parku tudi v videu:



Doživite in preizkusite NEO

Doživite NEO na spletu in se prijavite za 30-dnevno brezplačno poskusno obdobje. Na vaš e-naslov bomo poslali geslo za dostop. Prijavite se na www.neo.io.

Spoznajte NEO tudi vi. Pokličite brezplačno številko 080 8000  ali obiščite najbližji Telekomov center in vstopite v novi svet.

NA VOLJO V PAKETIH NEO SVET, KJER DOBITE POLEG TELEVIZIJE ŠE SUPER HITRI INTERNET IN MOBILNO TELEFONIJO.

neo.io