princ harry Svet24.si

Princ Harry se je spravil na paparace

usodna odločitev Dobra karma

Tako vaš rojstni datum vpliva na sprejemanje ...

Pamela Anderson, Jon Peters Svet24.si

Pamela Anderson se je skrivaj poročila

grosuplje, streljanje, 21.-1 Svet24.si

Krvava drama v Grosupljem: 44-letnik umoril ...

vodnar Dobra karma

Z neba nam je zavladal Vodnar. Spoznajte ga!

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj takole uživa v vročem Dubaju

Vesna Janković Njena.si

Strta Vesna Janković - izgubila je očeta

Magazin

NAGRADNA IGRA: Osvojite vstopnice za muzikal Onjeginov demon

Deli na:
NAGRADNA IGRA: Osvojite vstopnice za muzikal Onjeginov demon

19. in 20. avgusta bo v okviru 67. Ljubljana festivala v Križankah na ogled muzikal Onjeginov demon v izvedi Gledališča LDM »Novaya scena« iz Sankt Peterburga. - Foto: Ljubljana festival

19. in 20. avgusta bo pri nas prvič gostoval muzikal Onjeginov demon - predstava, v kateri se prepletata iskrenost in brezčutna nadutost tragičnega junaka. Jevgenij Onjegin je plemič z burnim življenjem v Petrogradu, ki se ga poloti naveličanost nad življenjem.

Muzikal združuje tradicijo ruskega gledališča s standardi Broadwaya, izvedbo pa dodatno popestri sodoben pristop. Vrtljiv oder, zanimive projekcije in 3D-videovsebine nas bodo popeljali v čas 19. stoletja.

Foto: Ljubljana festival - Prizor iz muzikala Onjeginov demon.

Za vse ljubitelje muzikalov in svetovne literature kot tudi tiste, ki boste to še postali, smo pripravili NAGRADNO IGRO, v kateri bomo tri pravilne odgovore nagradili z 2x brezplačno vstopnico za predstavo 19. avgusta v Križankah, ko bo pri nas gostovalo rusko Gledališče LDM. Novaya Scena iz Sankt Peterburga.

Povejte nam, kdo je avtor romana v verzih, po čigar predlogi je nastal zgoraj zapisani muzikal. Odgovore nam najkasneje do petka (16. avgust) do 15. ure pošljite na naslov info@reporter.si

loading...
Loading...