dreamstime_m_103868112 Odkrito.si

KONOPLJA - RASTLINA PRIHODNOSTI

Antonio Brasco, pogreb Svet24.si

FOTO: Antonio je pričakoval prazno cerkev, a se ...

čuječnost Svet24.si

Dokazano, kako čuječnost ubije stres

gozdarstvo Svet24.si

Gozdovi so pred klimatskimi izzivi, vendar smo na ...

Peter Fonda Svet24.si

Umrl je hollywoodski velikan, nikoli več ne bo ...

ana maria mitic 7 Njena.si

Ana Maria Mitič pokazala svojo družino

ines in denis Njena.si

Denisova kandidatka vroča spletna mačka

Magazin

NAGRADNA IGRA: Osvojite vstopnice za muzikal Onjeginov demon

Deli na:
NAGRADNA IGRA: Osvojite vstopnice za muzikal Onjeginov demon

Foto: Ljubljana festival - 19. in 20. avgusta bo v okviru 67. Ljubljana festivala v Križankah na ogled muzikal Onjeginov demon v izvedi Gledališča LDM »Novaya scena« iz Sankt Peterburga.

19. in 20. avgusta bo pri nas prvič gostoval muzikal Onjeginov demon - predstava, v kateri se prepletata iskrenost in brezčutna nadutost tragičnega junaka. Jevgenij Onjegin je plemič z burnim življenjem v Petrogradu, ki se ga poloti naveličanost nad življenjem.

Muzikal združuje tradicijo ruskega gledališča s standardi Broadwaya, izvedbo pa dodatno popestri sodoben pristop. Vrtljiv oder, zanimive projekcije in 3D-videovsebine nas bodo popeljali v čas 19. stoletja.

Foto: Ljubljana festival - Prizor iz muzikala Onjeginov demon.

Za vse ljubitelje muzikalov in svetovne literature kot tudi tiste, ki boste to še postali, smo pripravili NAGRADNO IGRO, v kateri bomo tri pravilne odgovore nagradili z 2x brezplačno vstopnico za predstavo 19. avgusta v Križankah, ko bo pri nas gostovalo rusko Gledališče LDM. Novaya Scena iz Sankt Peterburga.

Povejte nam, kdo je avtor romana v verzih, po čigar predlogi je nastal zgoraj zapisani muzikal. Odgovore nam najkasneje do petka (16. avgust) do 15. ure pošljite na naslov info@reporter.si

Loading...