ralijan2MAX Svet24.si

Nataša Tič Ralijan: Če nimaš notranjega miru, ...

srečna ženska Dobra karma

12 astroloških znakov in hvaležnost do konca ...

frece1 Svet24.si

Veronika se je zbujala v mlaki krvi in blata, pol ...

Konji Svet24.si

FOTO: Shirani in dehidrirani konji le na varnem: ...

božične želje Dobra karma

Popoln postopek aktiviranja želja za leto 2020

lucija Njena.si

Kaj se je po snemanju zgodilo med Lucijo in ...

sara-rutar Njena.si

Sara Rutar šokirala z resnico o sebi

Magazin

NAGRADNA IGRA: Osvojite vstopnice za muzikal Onjeginov demon

Deli na:
NAGRADNA IGRA: Osvojite vstopnice za muzikal Onjeginov demon

19. in 20. avgusta bo v okviru 67. Ljubljana festivala v Križankah na ogled muzikal Onjeginov demon v izvedi Gledališča LDM »Novaya scena« iz Sankt Peterburga. - Foto: Ljubljana festival

19. in 20. avgusta bo pri nas prvič gostoval muzikal Onjeginov demon - predstava, v kateri se prepletata iskrenost in brezčutna nadutost tragičnega junaka. Jevgenij Onjegin je plemič z burnim življenjem v Petrogradu, ki se ga poloti naveličanost nad življenjem.

Muzikal združuje tradicijo ruskega gledališča s standardi Broadwaya, izvedbo pa dodatno popestri sodoben pristop. Vrtljiv oder, zanimive projekcije in 3D-videovsebine nas bodo popeljali v čas 19. stoletja.

Foto: Ljubljana festival - Prizor iz muzikala Onjeginov demon.

Za vse ljubitelje muzikalov in svetovne literature kot tudi tiste, ki boste to še postali, smo pripravili NAGRADNO IGRO, v kateri bomo tri pravilne odgovore nagradili z 2x brezplačno vstopnico za predstavo 19. avgusta v Križankah, ko bo pri nas gostovalo rusko Gledališče LDM. Novaya Scena iz Sankt Peterburga.

Povejte nam, kdo je avtor romana v verzih, po čigar predlogi je nastal zgoraj zapisani muzikal. Odgovore nam najkasneje do petka (16. avgust) do 15. ure pošljite na naslov info@reporter.si

loading...
Loading...