sara volcic 6 Dobra karma

Lepi televizijki je srce ukradel in pozdravil ...

profimedia-0577666516 Svet24.si

Paris Hilton hoče dvojčka, zato je šla na ...

janez jansa bobo2 Reporter.si

Janša podelil priznanje kitajski družbi Huawei, ...

Tovorno vozilo, slovenska policija, tovornjak, priklopnik Svet24.si

Policisti o vnosu virusa v Slovenijo: izsledili so...

janez-cigler-kralj Necenzurirano

Kako so v Zavodu Iskreni brisali sledi za ...

Jerica Zupan Odkrito.si

Znane Slovenke s tetovažami

lucienne lončina Njena.si

Neprepoznavna Lucienne Lončina

Magazin

Meghan Markle o skrivni bolečini

Deli na:
Meghan Markle o skrivni bolečini

Meghan Markle - Foto: instagram

Soproga britanskega princa Harryja Meghan je v mnenjskem prispevku za New York Times razkrila, da je imela julija spontani splav. V prispevku je opisala, kako sta se s Harryjem soočila s to izgubo.

Meghan Markle je zapisala, da je julija, ko je menjavala plenico svojemu prvorojencu Archieju, začutila oster krč in padla na tla. "Vedela sem, da medtem ko pestujem prvorojenca, izgubljam drugega otroka," je dodala po poročanju francoske tiskovne agencije AFP.

Ko je ležala na bolniški postelji in jo je Harry tolažil, je spoznala, da je edini način za ozdravitev ta, da se najprej vpraša: "Ali si v redu?"

39-letna vojvodinja sussekška je poudarila, da je pogovor o tej temi še vedno "tabu, prepreden z (neupravičenim) sramovanjem". Pozdravila je tudi to, da nekatere ženske, ki so spontano splavile, vendarle spregovorijo. "Nekatere so pogumno delile svoje zgodbe: odprle so svoja vrata, saj so vedele, da če eden pove resnico, to storijo še drugi," je pojasnila.

Britanske humanitarne organizacije, ki pomagajo družinam, ki se soočajo s splavi, so pozdravile Meghanino izpoved. "Meghan lahko samo zaploskam za pogum, da je svojo zgodbo tako lepo in jasno delila," je povedala Zoe Clark-Coates, vodja ene od tovrstnih organizacij.

Harry in Meghan sta se poročila leta 2018, leto kasneje pa sta dobila sina Archieja. Letos spomladi sta se odpovedala življenju na britanskem kraljevem dvoru. Naznanila sta, da želita biti finančno neodvisna, in se preselila v Kalifornijo. Ukvarjata se z več projekti, tudi dobrodelnimi.

Loading...