vogrinec Odkrito.si

Kaj se dogaja s Tonetom Vogrincem?

Katarina Venturini Svet24.si

Jezi se le na določene ljudi

Retrogradni Merkur Petisvet.si

Marsikaj se bo končalo, želje se bodo ...

profimedia-0338601124 Svet24.si

Pozor! Nikar še ne oblecite kratkih hlač

kraljica elizabeta, velika britanija, združeno kraljestvo, zastava Svet24.si

Kaj se bo zgodilo, ko bo umrla britanska kraljica ...

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

Lado Bizovičar Njena.si

Lado Bizovičar zajokal na javni televiziji

Magazin

Mazejevi na današnjem slalomu popravni izpit Zlate lisice

Deli na:
Mazejevi na današnjem slalomu popravni izpit Zlate lisice

Foto: Reuters

Slovenska alpska smučarka Tina Maze bo po sobotnem odstopu v prvi vožnji veleslaloma na nedeljskem slalomu, s katerim se bo na mariborskem Pohorju sklenila 51. Zlata lisica, nastopila s številko štiri. Prva vožnja bo ob 9.45, finale pa ob 12.45. Vremenoslovci napovedujejo dežne kaplje, organizatorji pa utrjeno progo.

Slovenske barve bodo branile še Katarina Lavtar (35), Ana Bucik (51), Saša Brezovšek (59), Tina Robnik (61) in Eli Plut (63).

"Na veleslalomu se je zgodilo, kar se je zgodilo. Imam pa veliko željo, da to popravim," je Mazejeva na osrednjem mariborskem trgu Leona Štuklja na žrebanju štartnih številk v soboto zvečer navdušila približno 2500 ljudi, ki jih tudi odstop Črnjanke ni odvrnil od obiska.

"Vzdušje je super. Po veleslalomski tekmi se nisem mogla posvečati drugim, ker imam s seboj dovolj dela. Ljudje me imajo radi, jaz pa njih. Več si res ne morem želeti, super. To pa ne spremeni dejstva, da sem danes sama na startu. Moram ostati zbrana in dati 'gas' na slalomu. Hvala vsem za to podporo, res iz srca hvala," je dodala Mazejeva.

Slalom bo sicer začela Švedinja Frida Hansdotter, vodilna slalomistka svetovnega pokala. Pred Američanko Mikaelo Shiffrin, olimpijsko in svetovno slalomsko prvakinjo, bo nastopila še Avstrijka Nicole Hosp. Po šestih slalomih sezone je Mazejeva v pokalu tretja.

Loading...