osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

jennifer lopez Svet24.si

Pri 49 je pokazala svoje nikoli bolj izklesano ...

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

taksi ljubljana Svet24.si

Poklical taksista in izkoristil njegovo ...

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

Magazin

Kuvajtski politik se je na skrivaj ločil od žene, a ji tega ni povedal in je z njo še naprej seksal

Deli na:
Kuvajtski politik se je na skrivaj ločil od žene, a ji tega ni povedal in je z  njo še naprej seksal

Foto: YouTube - Valid al Tabtabaj

Sodišče v Kuvajtu je opozicijskega politika Valida al Tabtabaja obsodilo na sedemletno zaporno kazen, ker svoji nekdanji ženi ni povedal, da se je od nje ločil, in je z njo še naprej imel intimne odnose. S tem je namreč njegova, takrat že bivša žena, kršila šeriatsko pravo, je poročala francoska tiskovna agencija AFP.

Pritožbeno sodišče je v ponedeljek potrdilo sodbo iz leta 2018, v kateri je bil obsojen prešuštva, je za AFP potrdil njen odvetnik Naser al Otaibi. Poudaril je, da sodba ni bila politična in da je pravici zdaj zadoščeno. Njegova stranka se je namreč znašla v položaju, ki glede na šeriatsko pravo kriminalizira njo, je pojasnil.

Kot je dejal odvetnik, je njegova stranka šele po letu dni ugotovila, da se je njen mož od nje ločil. To je ugotovila potem, ko ga je tožila, ker ni poskrbel zanjo in za njunega otroka.

"Predložili smo dokaze, da sta v času, ko sta bila ločena, pravzaprav imela odnos poročenega para, vključno z izmenjavo intimnih fotografij preko omrežja WhatsApp," je še povedal odvetnik.

Opozicijski politik, ki je ta čas izven Kuvajta, je bil julija sicer že obsojen tudi na 42 mesecev zapora, in sicer zaradi vdora v parlament in žaljenja policije.

Loading...