nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Kakovostni kavči za vsak dom – vaše udobje je na prvem mestu

Deli na:
Kakovostni kavči za vsak dom – vaše udobje je na prvem mestu

Le kdo si po napornem dnevu ne želi vzeti nekaj dragocenih minut samo zase in si odpočiti? Ogled dobrega filma, popoldanski spanec ali branje zanimive knjige pa je z udobnimi kavči še toliko bolj mamljivo. Pri VidaXL, enem največjih spletnih ponudnikov pohištva, so zato v svojo ponudbo vključili pestro izbiro pohištva in notranje opreme za vašo dnevno sobo. Na vas čakajo kakovostni kavči, fotelji, zofe in druga za maksimalno udobje nepogrešljiva oprema.

Izbirate lahko med modernimi dizajni, večnimi klasiki ali brezčasnimi modeli, ki se dobesedno zlijejo s prav vsako dnevno sobo. Kavči in fotelji pri VidaXL so namreč namenjeni vsem, ne glede na okus in želje. Pri svojem nakupu pa vam nikdar ne bo treba sklepati kompromisov, saj njihovo pohištvo privlačne dizajne dopolnjuje s kvaliteto najvišje stopnje.

Izbirajte med kakovostnimi kavči

V prvi vrsti se moramo zavedati, da mora biti izbira sedežne garniture premišljen in načrtovan nakup. Na prvem mestu mora biti kakovost – le tiste sedežne garniture, ki so izdelane iz kvalitetnih materialov ter s pomočjo ustreznih tehnik, lahko v celoti služijo svojemu namenu ter vam kot take nudijo vse potrebno za udobno sedenje in počitek.

Kavči in fotelji, ki si jih ogledujete, morajo biti izdelani iz kakovostnih materialov. Boste izbrali usnje, blago ali kateri drug priljubljen material? Preden sprejmete odločitev, pomislite,  kakšne so vaše vsakodnevne navade in kaj od novega kavča sploh pričakujete. Kavči, izdelani iz različnih vrst tkanin, na primer zahtevajo nekoliko več čiščenja. Usnje ter ostali gladki umetni materiali so, kar se vzdrževanja tiče, nekoliko bolj priročni, vendar pa vseeno občasno zahtevajo izvedbo postopkov za zaščito samega materiala.

Pri nakupu ne smete pozabiti na ustrezno velikost in obliko željenega modela. Ta se naj kar najbolj prilagodi vašemu dnevnemu prostoru. Kavč vam mora nuditi dovolj prostora za nemoteno sedenje ali ležanje, vendar pa ne sme biti prevelik. Tako vam namreč onemogoča normalno gibanje, česar pa si seveda ne želimo. Za majhne dnevne sobe so tako najboljša izbira zofe ali fotelji, ki so manjši, a še vedno zelo udobni.

Za hiter in sproščujoč počitek

Kot odlično pohištvo v vaši dnevni sobi se izkažejo tudi fotelji in počivalniki. Za razliko od kavčev so ti manjši in tako primerni za sedenje in počitek ene osebe. Prav njihova priročna velikost in oblika, ki je primerna za dnevne sobe različnih velikosti, je razlog, da se vse več ljudi odloča za njihov nakup. Sodobni materiali in napredne tehnike izdelave vam namreč, tako kot kavči, omogočajo vrhunski počitek, o katerem že tako dolgo sanjate.

Današnji fotelji so povečini ergonomsko zasnovani in tako dobro podpirajo vaše telo na vseh pomembnih točkah. Materiali, iz katerih so narejeni, so usnje, semiš, umetno usnje ali blago, tako da lahko vsak uporabnik izbere točno tistega, ki mu najbolj odgovarja. Na trgu boste našli tudi pestro izbiro barv in vzorcev. V ponudbi na VidaXL tako na vas čakajo kakovostni fotelji različnih stilov -  od tistih klasičnih, primernih za domače čitalnice, modele, ki vam nudijo kar največ funkcionalnosti in udobja ter tisti počivalniki luksuznega izgleda, ki se bodo odlično podali v dnevne sobe modernega izgleda.

Nekateri fotelji imajo dodano tudi priročno naslonjalo za noge, kar vam omogoča še dodatno udobje med sedenjem in počitkom. Tisti z najbolj napornim urnikom pa se boste razveselili počivalnika s funkcijo masaže. Z njegovo pomočjo, boste že po krajšem odmoru pripravljeni na soočenje z novimi izzivi.

Pametne rešitve za vsak dom

Tako kavči kot tudi fotelji še zdaleč niso samo navaden kos pohištva na katerem sedimo. So veliko več, številni od njih pa združujejo pametne rešitve, ki vam še dodatno olajšajo bivanje. Še posebej priročne so garniture, ki imajo pod sediščem dodaten prostor, namenjen shranjevanju raznoraznih stvari in predmetov. Nekateri kavči in fotelji pa se lahko spremenijo v ležišče in so tako odlična rešitev, če pri vas prespijo prijatelji ali družinski člani iz oddaljenega kraja. Še ena v vrsti odličnih rešitev pa je možnost poljubnega postavljanja posameznih sestavnih delov kavča. Na tak način lahko sedežno postavite čisto po svojem okusu, kadarkoli pa lahko siceršnjo postavitev tudi spremenite.

Pustite se očarati

Od sodobnega pohištva se pričakuje veliko več kot pred leti. Le to mora biti nadvse funkcionalno, uporabno, hkrati pa tudi estetsko dovršeno in privlačno na pogled. Verjetno vas je ob tem velika večina pomislila na pregrešno drago notranjo opremo, ki si jo lahko privoščijo le redki srečneži.

Vendar temu ni tako – stilsko dovršeno sedežno garnituro si lahko namreč privoščite za popolnoma razumno ceno. Kje? Na VidaXL, seveda. Njihovi kavči in fotelji združujejo številne prednosti, ki bodo izgled vašega dnevnega prostora še dodatno popestrili, vam pa nudili sproščujoče trenutke, ki jih ne boste želeli zamenjati za nič na svetu. Ne glede na to, katera sedežna garnitura se bo znašla v vašem domu, ste lahko prepričani, da vas v nobenem pogledu ne bo razočarala. Izberite svoj najljubši kavč in tako sebi ter svojim najbližjim zagotovite maksimalno udobje. Ker si to zaslužite.