dominika švarc pipan, maša kociper, branko lobnikar Svet24.si

Dodatno poročilo Lindava o morebitnih političnih...

ruski državljani, zemun Svet24.si

V Srbiji jih je kot Rusov

bostjan lindav sta2 Necenzurirano

Je policija "Janševa" ali ne? #analiza

damir crncec pl4 Reporter.si

Državni sekretar D. Črnčec: Po dolgem blatenju ...

rodriguez ronaldo Ekipa24.si

Uh, kako je udarila: Oglasila se je tudi Ronaldova...

Joker Out na Evrovizijo Njena.si

Presenečenje: EME ne bo, na Evrovizijo Joker Out

slovenija norveska lv Ekipa24.si

Bomba vseh bomb: vroči slovenski reprezentant ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Kaj vas čaka v novi službi? Negotovosti je konec!

Deli na:
Kaj vas čaka v novi službi? Negotovosti je konec!

Iščete službo ali razmišljate o menjavi delodajalca, pa bi želeli bolje vedeti, kaj vas čaka? Ne samo, kakšna bo plača, temveč vas zanimajo tudi odnosi v novem podjetju, kakšni so sodelavci in kakšni so šefi, kakšna so pričakovanja od zaposlenih, kakšni so morebitni pritiski, skratka, izvedeti želite kar največ o svoji morebitni novi službi. Odgovore ponuja portal Preveri-podjetje.si z bazo slovenskih družb in delodajalcev, kjer lahko zaposleni delijo in primerjajo svoje izkušnje z drugimi zaposlenimi in iskalci služb.

Vsebino portala ustvarjajo uporabniki, ki najbolje poznajo prednosti in morebitne pasti službe pri nekem delodajalcu. Uporaba je enostavna – vpišite ime podjetja in prikazali se vam bodo komentarji uporabnikov o družbi, po kateri poizvedujete.

Se vam zdi, da je neka služba preprosto predobra, da bi bila resnična, ali ste slišali preveč grozljivih zgodbic o podjetju, kjer je prosto delovno mesto? Preverite iz prve roke, kaj pravijo ljudje, ki podjetje, šefe in delo najbolje poznajo – Preveri-podjetje.si dobre delodajalce loči od slabih.

Uporaba portala ni namenjena le iskalcem službe, h komentiranju so še poseben vabljeni zaposleni v podjetjih, ki lahko s svojim vpogledom, z izkušnjami, nasveti in morda tudi svarili nezaposlenim pomagajo do zaposlitve ali pa že zaposlenim pomagajo priti do boljše službe.

Preveri-podjetje.si je nekaj novega na slovenskem trgu, dobrodošlo orodje tako za iskalce zaposlitve kakor tudi trenutno zaposlene v podjetju. Prav že zaposleni so namreč tisti, ki lahko najbolje ocenijo svoje delovno okolje in s svojimi komentarji privabijo ali pa tudi odvrnejo iskalce zaposlitve, morda pa lahko s konstruktivno kritiko celo pripomorejo k izboljšavam v podjetju. Pametna podjetja, ki bodo spremljala svoje ocene na Preveri-podjetje.si, bodo znala morebitne kritike vzeti kot dobronamerne nasvete, kako lahko v podjetju kaj izboljšajo ali popravijo.