Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Italijan bo svojo restavracijo odprl za nagce

Deli na:
Italijan bo svojo restavracijo odprl za nagce

Foto: iStock

Lastnik restavracije v kraju Cerro Maggiore blizu Milana se je odločil, da bo zaradi vse manjšega obiska gostov svoj lokal spremenil v prvo restavracijo za nudiste v Italiji. Gole goste bodo v restavraciji razvajali enkrat tedensko, in sicer ob petkih, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Gostom restavracije L'Italia-Americano bo poslej na voljo kabina, kjer bodo lahko slekli oblačila, preden bodo sedli za mizo. V lokalu, opremljenem v stilu 60. let prejšnjega stoletja, bodo po pisanju današnje izdaje italijanskega časnika La Stampa strogo prepovedani mobilni telefoni, s katerimi bi lahko fotografirali gole goste.

"Zaradi odprtja nakupovalnega središča z restavracijo je moralo svoja vrata zapreti več okoliških lokalov. Pomislil sem, da moram najti nišo ali pa zapreti restavracijo. Odločil sem se za prvo pot," je pojasnil lastnik restavracije.

Za meni za dve osebi bodo morale gole stranke odšteti 120 evrov, ob rezervaciji preko spleta pa 80 evrov. "Restavracija za nagce nima nič opraviti s spolnostjo. Spoštujemo zakone in pazili bomo tudi na to, da se bodo naši gostje primerno vedli," je še pojasnil lastnik lokala.