EU Digitalno COVID potrdilo Svet24.si

Pozor, če ste digitalno covidno potrdilo ...

blato Pivola Svet24.si

Odpadno blato odstranjeno, a nekaj še vedno smrdi

pct-pogoj, preverjanje, koronavirus Svet24.si

Ogorčenje: v državni zbor vpadli inšpektorji in...

igor zorcic bobo1 Reporter.si

Igor Zorčič bo ustanovil stranko do konca leta, ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Lepo je biti minister Dikaučič #kolumna

Sonja Plešnar Odkrito.si

Ljubezen po domače - Sonja se je zlomila!

Olimpija mm Ekipa24.si

KATASTROFALNA popotnica Olimpije za VEČNI DERBI! ...

Magazin

Obamova hčerka streže v ribji restavraciji

Deli na:
Obamova hčerka streže v ribji restavraciji

Foto: Getty Images

Hčerka ameriškega predsednika Baracka Obame Sasha se je odločila povečati svojo žepnino s poletnim delom. Na izletniškem otoku Martha's Vineyard slavna 15-letnica streže goste v ribji restavraciji Nancy's, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

O Sashinem poletnem delu je poročal časnik Boston Herald. Mladenka po navedbah sodelavcev dela na okencu za izdajanje hrane, ki jo gostje vzamejo s sabo. Njene druge naloge naj bi vključevale še strežbo pri mizah in pomoč pri pripravi restavracije za odprtje v času kosila.

Na delo je 15-letnico v sredo, ko jo je tam ujel časnik, pospremilo šest tajnih agentov. Ti so sedeli v terenskih vozilih, parkiranih pred lokalom, ter na bližnjih klopeh.

Bela hiša poletnega dela "prve hčerke" ni želela komentirati. Je pa Boston Herald navedel izjavo enega od natakarjev v lokalu, kjer mladenka dela pod polnim imenom Natasha: "Spraševali smo se, zakaj tej deklici pomaga šest ljudi, nato pa smo izvedeli, kdo je."

Družina Obama naj bi v času počitnikovanja na otoku rada zavila v Nancy's. Ko bo v soboto dvotedenski poletni oddih na otoku začela celotna družina Obama, naj bi Sasha svoje delo prekinila in se pridružila staršema in sestri.

Loading...