Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

zavojček cigatet Svet24.si

FOTO: Albanec prepričan, da je na tobačnih ...

astro Petisvet.si

Merkur se je danes spet obrnil, zato ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

meghan, harry Svet24.si

Harry in Meghan toneta vse globlje: princ naj bi ...

1_boštjan Romih uvodna_Mateja Jordovič Potočnik Njena.si

Neskončno hvaležen Boštjan Romih

hafnerji Njena.si

Hafnerji še niso spoznali male Tine

Magazin

Hrvaška rokovska skupina Hladno pivo bo dobila svoje pivo

Deli na:
Hrvaška rokovska skupina Hladno pivo bo dobila svoje pivo

Foto: fb - Hladno Pivo

Najstarejša hrvaška mala pivovarna Medvedgrad je napovedala sodelovanje s priljubljeno hrvaško rokovsko skupino Hladno pivo, za katero bodo zvarili novo vrsto piva. Predstavitev nove pivske znamke je napovedana za 21. september, ko bo zagrebška pivovarna s koncertom te glasbene skupine obeležila 25. rojstni dan.

Novo pivo z imenom Hladno pivo bo imelo značilnosti rokovske skupine, "bo pitno, z veliko značaja, močnega telesa in dobrega okusa", so napovedali na današnji novinarski konferenci v pivnici in restavraciji Medvedgrad v središču Zagreba. Menijo, da bo novo pivo zadovoljilo tudi najbolj izbirčna pivska grla.

Četrt stoletja pivovarne bodo obeležili z velikim koncertom Hladnega piva in drugih izvajalcev 21. septembra v novih proizvodnih prostorih pivovarne Medvedgrad, so napovedali.

Prostore so odprli maja letos in pridobili sloves najbolj sodobne obrtne pivovarne v regiji. Nova pivovarna je v zagrebški soseski Gajnice, v kateri že 30 let deluje skupina Hladno pivo.

Pevec zasedbe Mile Kekin je spomnil, da so pred 20 leti posneli videospot v prostorih ene od Medvedgradovih pivnic v Zagrebu. Zdaj je skupina, ki je dobila ime po pivu, dobila pivo, ki se imenuje po skupini, so dodali člani banda.

Loading...