Dennis Quaid, Laura Savoie Svet24.si

65-letni hollywoodski zvezdnik zaročen s 26-letno...

bradley, jade devis Svet24.si

Nosečnica izvedela, da ima agresivnega raka. Ni ...

NEPTUN Dobra karma

Horoskop od 21. do 27. 10: igra Neptuna in ...

Arriva, avtobus Svet24.si

Incident v Kopru: voznik z avtobusa "zmetal" ...

tori Odkrito.si

Zvezdniki z eksotičnimi ljubljenčki

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar osupnila z drastično preobrazbo telesa

ana jaka Njena.si

Jaka in Ana krstila hčerko

Magazin

Hrvaška rokovska skupina Hladno pivo bo dobila svoje pivo

Deli na:
Hrvaška rokovska skupina Hladno pivo bo dobila svoje pivo

Hladno Pivo - Foto: fb

Najstarejša hrvaška mala pivovarna Medvedgrad je napovedala sodelovanje s priljubljeno hrvaško rokovsko skupino Hladno pivo, za katero bodo zvarili novo vrsto piva. Predstavitev nove pivske znamke je napovedana za 21. september, ko bo zagrebška pivovarna s koncertom te glasbene skupine obeležila 25. rojstni dan.

Novo pivo z imenom Hladno pivo bo imelo značilnosti rokovske skupine, "bo pitno, z veliko značaja, močnega telesa in dobrega okusa", so napovedali na današnji novinarski konferenci v pivnici in restavraciji Medvedgrad v središču Zagreba. Menijo, da bo novo pivo zadovoljilo tudi najbolj izbirčna pivska grla.

Četrt stoletja pivovarne bodo obeležili z velikim koncertom Hladnega piva in drugih izvajalcev 21. septembra v novih proizvodnih prostorih pivovarne Medvedgrad, so napovedali.

Prostore so odprli maja letos in pridobili sloves najbolj sodobne obrtne pivovarne v regiji. Nova pivovarna je v zagrebški soseski Gajnice, v kateri že 30 let deluje skupina Hladno pivo.

Pevec zasedbe Mile Kekin je spomnil, da so pred 20 leti posneli videospot v prostorih ene od Medvedgradovih pivnic v Zagrebu. Zdaj je skupina, ki je dobila ime po pivu, dobila pivo, ki se imenuje po skupini, so dodali člani banda.

loading...
Loading...