profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

dino-in-hrvoje, skrito-v-raju Njena.si

Ste prepoznali drugačno igro Hrvoja in Dina?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

GoOpti tudi z edinstveno mobilno aplikacijo

Deli na:
GoOpti tudi z edinstveno mobilno aplikacijo

Foto: GoOpti

Spletna stran mednarodnega podjetja GoOpti, ki povezuje potnike s prevozniki, je že lep čas optimizirana za uporabo na mobilnih napravah, tako da lahko uporabniki dostopajo do nje tudi takrat, ko pri roki nimajo računalnika. Zdaj je na voljo še mobilna aplikacija, ki olajša rezervacijo in nakup prevoza do letališča in nazaj.

Mobilna aplikacija bo po besedah Marka Gučka, direktorja podjetja GoOpti, poskrbela za še boljšo in predvsem uporabniku prilagojeno izkušnjo: »Z njo boste hitreje uredili vse svoje prevoze, vanjo je mogoče shraniti vse pomembne podatke v zvezi z naročenim prevozom, uporabnik ima natančen pregled nad kupljenimi kartami, prejetimi sporočili SMS o času odhoda ali morebitnih spremembah prevoza. Zelo velika prednost pa je, da bodo lahko do vseh omenjenih podatkov, tudi do kupljenih kart, dostopali tudi na lokacijah brez internetne povezave.«

V mednarodno spletno platformo GoOpti je vključenih več kot 500 voznikov iz 75 prevoznih podjetij, ki vsak mesec prepeljejo več kot 23.000 potnikov. Skupaj je do zdaj z njimi potovalo 725.000 ljudi, opravili so več kot 97.000 prevozov in prevozili več kot 30 milijonov kilometrov, kar je približno 40-krat do Lune in nazaj.