Mirna Reynolds Dobra karma

'Prej ali slej bo zelo premožna,' o slovenski ...

Sarah Pharis Svet24.si

Pošiljala njegove gole fotografije, nadeli so ji ...

tone-krkovic-pl1 Reporter.si

Brigadirju Tonetu Krkoviču sodila nečakinja ...

tovarna-rog, evikcija, varnostniki, izgred, 19.1 Svet24.si

FOTO in VIDEO: Ščiti, palice in plinski ...

janez cigler kralj pl2 Necenzurirano

Desetletje anticepilskega duha v zavodu ministra ...

Meghan in Harry Odkrito.si

Zdržati morata le še dobra dva meseca

Fredi Miler Odkrito.si

Fredi Miler nesposoben za delo

Magazin

Donald Trump mlajši užaljen zaradi dejstev o prodaji njegove knjige

Deli na:
Donald Trump mlajši užaljen zaradi dejstev o prodaji njegove knjige

Donald Trump mlajši vztraja pri tem, da pri vsej stvari sploh ni bilo ničesar, o čemer bi moral poročati očetu. - Foto: Reuters

Ameriški predsednik Donald Trump se je pred dnevi pohvalil, da se knjiga njegovega sina Donalda Trumpa mlajšega z naslovom "Triggered" najbolje prodaja po lestvici časopisa New York Times, ki ga sicer redno označuje za lažni medij. To bo moral spet storiti, saj je prišlo na dan, da knjigo kupuje predvsem njegova predsedniška kampanja.

New York Times je h knjigi Trumpa mlajšega na lestvici najbolje prodajanih dodal znamenje noža oziroma opomnik, ki opozarja, da gre za prodajo na debelo oziroma nekaj kupcev v velikih količinah, ne pa za posamezne kupce.

Večino knjig je po poročanju konkurenčnega konservativnega časopisa New York Post namreč pokupila Trumpova predsedniška kampanja, ki jo podarja ali bolje rečeno prodaja po višji ceni svojim podpornikom. Zajetno naročilo je dal tudi Nacionalni odbor republikanske stranke.

Trump mlajši je bil sicer užaljen zaradi tega, da je časopis opravil svojo dolžnost preverjanja dejstev in je na televiziji Fox News razložil, da New York Times tako ravna le s knjigami konservativnih avtorjev.

Prepričan je, da gre za osebni napad zaradi njegovih političnih prepričanj. New York Times naj bi po njegovih trditvah zelo trpel, da je knjiga na prvem mestu in so se mu maščevali z opomnikom. Časopis sicer to dela redno, ko ugotovi, da gre za nakupe na debelo po diskontnih cenah.

Loading...