mojca mavec Dobra karma

'Po slovenskih merilih sem nemogoča,' pravi ...

Dakota Johnson Svet24.si

FOTO: Ob mednarodnem dnevu ženskega orgazma z ...

josip broz tito davorjanka paunovic Reporter.si

To je bila najbolj vroča Titova ljubezen: seksa ...

dom starejših občanov novo mesto Svet24.si

Nova okužba v slovenskih domovih za starejše, ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

bejrut, eksplozija, amonijev-nitrat Odkrito.si

Zakaj je eksplozija v Bejrutu bila tako ...

tom in jan Njena.si

KMETIJA: Takšen je maček Tom po skoraj enem letu...

Magazin

Donald Trump mlajši užaljen zaradi dejstev o prodaji njegove knjige

Deli na:
Donald Trump mlajši užaljen zaradi dejstev o prodaji njegove knjige

Donald Trump mlajši vztraja pri tem, da pri vsej stvari sploh ni bilo ničesar, o čemer bi moral poročati očetu. - Foto: Reuters

Ameriški predsednik Donald Trump se je pred dnevi pohvalil, da se knjiga njegovega sina Donalda Trumpa mlajšega z naslovom "Triggered" najbolje prodaja po lestvici časopisa New York Times, ki ga sicer redno označuje za lažni medij. To bo moral spet storiti, saj je prišlo na dan, da knjigo kupuje predvsem njegova predsedniška kampanja.

New York Times je h knjigi Trumpa mlajšega na lestvici najbolje prodajanih dodal znamenje noža oziroma opomnik, ki opozarja, da gre za prodajo na debelo oziroma nekaj kupcev v velikih količinah, ne pa za posamezne kupce.

Večino knjig je po poročanju konkurenčnega konservativnega časopisa New York Post namreč pokupila Trumpova predsedniška kampanja, ki jo podarja ali bolje rečeno prodaja po višji ceni svojim podpornikom. Zajetno naročilo je dal tudi Nacionalni odbor republikanske stranke.

Trump mlajši je bil sicer užaljen zaradi tega, da je časopis opravil svojo dolžnost preverjanja dejstev in je na televiziji Fox News razložil, da New York Times tako ravna le s knjigami konservativnih avtorjev.

Prepričan je, da gre za osebni napad zaradi njegovih političnih prepričanj. New York Times naj bi po njegovih trditvah zelo trpel, da je knjiga na prvem mestu in so se mu maščevali z opomnikom. Časopis sicer to dela redno, ko ugotovi, da gre za nakupe na debelo po diskontnih cenah.

Loading...