Revija Reporter
Magazin

Disney snubi oskarjevce: Olivii Colman ponujajo vlogo v super seriji

STA

21. apr. 2021 7:43 Osveženo: 7:44 / 21. 4. 2021

Deli na:

Olivia Colman z oskarjem

Reuters

Britanska igralka Olivia Colman je v Netflixovi seriji Krona zaigrala v vlogi britanske kraljice Elizabete, za glavno vlogo v filmu Najljubša je leta 2019 dobila oskarja za najboljšo igralko. Sedaj naj bi debitirala v Marvelovem filmskem vesolju, piše nemška tiskovna agencija dpa.

Po poročanju filmskih revij Hollywood Reporter in Variety naj bi se namreč Olivia Colman dogovarjala za glavno vlogo v načrtovani seriji Secret Invasion. V njej, kot je mogoče prebrati na spletnem portalu IMDb, Fury in Talos poskušata ustaviti ljudstvo Skrull, ki je vdrlo v najvišje sfere Marvelovega vesolja.

V ekipi serije pod okriljem ponudnika videov na zahtevo Disney Plus sta že Samuel L. Jackson in Ben Mendelsohn. Jackson je v filmu Stotnica Marvel zaigral v vlogi agenta Nicka Furyja, Mendelsohn v vlogi Talosa, vodja ljudstva Skrull. Katero vlogo naj bi v novi seriji prevzela Olivia Colman, po pisanju dpa zaenkrat ni znano.

Secret Invasion je bila lani napovedana kot nova serija Marvelovega filmskega vesolja, datum predvajanja pa še ni določen.

Olivia Colman je sicer med letošnjimi nominiranci za oskarja za najboljšo igralko v stranski vlogi za film The Father (Oče).