Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Deželak Junak in njegova sanjska ekipa so prispeli na cilj! Zbrali so neverjetnih 821.044,72 EUR! (FOTO)

Deli na:
Deželak Junak in njegova sanjska ekipa so prispeli na cilj! Zbrali so neverjetnih 821.044,72 EUR! (FOTO)

Foto: Megi Avsec

Zaključila se je sedma dobrodelna akcija Radia 1, Deželak Junak! Voditelj Miha Deželak je letos kar 10 dni kolesaril po Sloveniji in zbiral denarna stredstva za otroke iz socialno šibkih družin, da si bodo lahko privoščili nekaj brezskrbnih dni na morju. In na počitnicah bo lahko uživalo tudi letos veliko otrok, saj je Slovenija skupaj z Deželakom Junakom zbrala 821.044,72 evrov!

Miha je danes na Debelem rtiču po 9. etapah zaključil svojo veliko dobrodelno pustolovščino DEŽELAK = JUNAK! Na morje bodo odpeljali 2.500 otrok, ki še niso preživeli počitnic na morju, nikoli okusili, kako slano je morje in celo takšnim, ki bodo morje videli ter občutili čisto prvič.

Po 10-ih dneh kolesarjenja po Sloveniji, se je tako končno vrnil v objem svoje družine, prijateljev, sodelavcev in na topel sprejem, kjer so ga pričakali sodelavci in podporniki akcije. Na velikem odru so ga pričakali voditelji Denis Avdić, Jana Morelj in Anja Ramšak, ki so bili presrečni, da je njihovem prijatelju znova uspelo.  Deželak in ekipa so na koncu tradicionalno skočili v morje in proslavili še en zelo uspešen konec akcije.

»Bilo je naporno, vsak dan bolj. Ampak je bilo vredno, taka ekipa ti da vse kar rabiš, več ne rabiš. Edino še svoje misli in psiho, da greš do konca. Da z ekipo Radia 1 ustvariš pravljico! In tudi letos smo jo. Presrečen sem, da bo zaradi nas in dobrih ljudi, ki so prispevali denar, na morju lahko uživalo kar 2500 otrok,« je zmagovalno dejal Deželak.

Na njegovi poti so ga podpirali prijatelji akcije Rio Mare, AMZS in Zavarovalnica Triglav, ki so skrbeli za to, da je izvedba akcije sploh bila možna, saj je zaradi svoje razsežnosti velik produkcijski in finančni izziv. S svojim vložkom so zagotovili, da je šel ves zbrani denar res za počitnice otrok.