Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Napet boj na Ljubljanici, Deželak Junak se je spopadel z Gargamelom!

Deli na:
Napet boj na Ljubljanici, Deželak Junak se je spopadel z Gargamelom!

Foto: Radio 1

Dobrodelna akcija Radia1, Deželak Junak, je polna obratov in pretresov. Voditelj Miha Deželak skupaj s svojo ekipo na polno kolesari po Sloveniji in zbira denarna sredstva za otroke iz socialno ogroženih družin, delo pa mu kot vsako leto, otežuje programski direktor Gargamel.

Zanj je imel pripravljeno tekmo petih izzivov, zmaga tisti, ki prvi osvoji tri dobljene izzive. Včeraj je bila tekma izenačena (2:2) in sledil je finalni obračun na Ljubljanici. Deželak in Gargamel sta se srečala na Ljubljanci in se spopadla v težkem boju na pedalinih, ki sta bila med seboj privezana, vsak pa je moral vleči na svojo stran brega, zmaga pripada najmočnejšemu.

Foto: Radio 1

Zraven sta lahko imela še vsak po enega pomočnika, Deželaku je pomagal voditelj Robert Roškar. Ni bilo lahko, tekel je znoj, noge so pekle, a se nista dala. Deželak in Roškar sta pritiskala kar se je dalo, a sta toliko bolj pritiskala tudi Gargamel in njegov brat, ki pa jima na koncu ni uspelo. Deželak in Roškar sta bila močnejša in bolj eksplozivna!

Peti odločilni izziv je tako zmagal Deželak Junak, zato bo danes počival. Gargamel bo namreč celotno etapo prevozil namesto njega. Sam pa se bo malce spočil, saj ga jutri čaka finalna etapa s prihodom na Debeli rtič, kjer bomo izvedeli, koliko denarja gre v sklad za počitnice otrok. Na njegovi poti ga podpirajo prijatelji akcije Rio Mare, AMZS in Zavarovalnica Triglav, ki skrbijo za to da je izvedba akcije sploh možna, saj je zaradi svoje razsežnosti velik produkcijski in finančni izziv. S svojim vložkom zagotovijo, da gre res ves zbrani denar za počitnice otrok.

Junaki pa smo lahko vsi, tako, da pošljemo sms POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919.