polna luna Dobra karma

Pred polno luno in luninim mrkom nam bo marsikaj ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Cynthia Black Svet24.si

Babico davnega leta 2004 shranila v zamrzovalnik ...

jelko kacin Svet24.si

Jelko Kacin po zmedi, ali je nošenje mask v ...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Patricija Lovenjak (1) Njena.si

Ljubezen po domače: Patricija povsem drugačna

Magazin

Celine Dion junija v zagrebški Areni

Deli na:
Celine Dion junija v zagrebški Areni

Celine Dion - Foto: Reuters

Kanadska glasbenica Celine Dion se bo 5. junija v sklopu aktualne turneje, na katerem predstavlja album Courage, ustavila tudi v zagrebški Areni, piše hrvaška tiskovna agencija Hina. Glasbenica je svetovno turnejo začela 18. septembra v kanadskem Quebecu, evropski del pa se začenja 23. maja 2020 s koncertom v poljskem Lodžu.

V sklopu turneje Courage bo Celine Dion nastopila v več kot 100 mestih po svetu. Evropski del njene turneje bo po pisanju Hine poleg številnih koncertov po Veliki Britaniji vključeval še nastope v Belgiji, Švici, Nizozemski, Avstriji, Franciji, Italiji, na Finskem, Švedskem in Danskem, prvič pa bo diva nastopila na Hrvaškem ter na Malti in Cipru, so zapisali pri založbi Menart.

Celine Dion je prvi novi singl z albuma Flying On My Own, na katerem je vokal podprla s techno ritmi, objavila poleti, v minulem tednu pa so izšle še tri nove skladbe z albuma, naslovna Courage ter Lying Down in Imperfections. Album bo sicer uradno izšel 15. novembra.

Glasbenico je leta 2016 prizadela smrt moža in menedžerja Reneja Angelila. Kot je povedala aprila ob napovedi izida novega albuma, se je v minulem obdobju čutila navdahnjeno za ustvarjanje nove glasbe ter pripravljeno, da se poda na pot. Izdala je še, da se je z naslovom albuma Courage, v prevodu pogum, poklonila pokojnemu možu.

Celine Dion je v karieri prodala 250 milijonov kopij svojih 23 studijskih albumov v angleškem in francoskem jeziku. Pri tem je sodelovala z imeni, kot so Jean-Jacques Goldman, Barbra Streisand in Stevie Wonder.

loading...
Loading...