favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Celine Dion junija v zagrebški Areni

Deli na:
Celine Dion junija v zagrebški Areni

Celine Dion - Foto: Reuters

Kanadska glasbenica Celine Dion se bo 5. junija v sklopu aktualne turneje, na katerem predstavlja album Courage, ustavila tudi v zagrebški Areni, piše hrvaška tiskovna agencija Hina. Glasbenica je svetovno turnejo začela 18. septembra v kanadskem Quebecu, evropski del pa se začenja 23. maja 2020 s koncertom v poljskem Lodžu.

V sklopu turneje Courage bo Celine Dion nastopila v več kot 100 mestih po svetu. Evropski del njene turneje bo po pisanju Hine poleg številnih koncertov po Veliki Britaniji vključeval še nastope v Belgiji, Švici, Nizozemski, Avstriji, Franciji, Italiji, na Finskem, Švedskem in Danskem, prvič pa bo diva nastopila na Hrvaškem ter na Malti in Cipru, so zapisali pri založbi Menart.

Celine Dion je prvi novi singl z albuma Flying On My Own, na katerem je vokal podprla s techno ritmi, objavila poleti, v minulem tednu pa so izšle še tri nove skladbe z albuma, naslovna Courage ter Lying Down in Imperfections. Album bo sicer uradno izšel 15. novembra.

Glasbenico je leta 2016 prizadela smrt moža in menedžerja Reneja Angelila. Kot je povedala aprila ob napovedi izida novega albuma, se je v minulem obdobju čutila navdahnjeno za ustvarjanje nove glasbe ter pripravljeno, da se poda na pot. Izdala je še, da se je z naslovom albuma Courage, v prevodu pogum, poklonila pokojnemu možu.

Celine Dion je v karieri prodala 250 milijonov kopij svojih 23 studijskih albumov v angleškem in francoskem jeziku. Pri tem je sodelovala z imeni, kot so Jean-Jacques Goldman, Barbra Streisand in Stevie Wonder.