klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Jure Godler Revija Stop

Godler in Prevc skupaj v stand-up?

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Boksarski dvoboj stoletja ni navdušil: "Na to smo čakali pet let ..."

Deli na:
Boksarski dvoboj stoletja ni navdušil: "Na to smo čakali pet let ..."

Foto: Reuters

Seveda so se po pričakovanjih nad boksarski spektakel Mayweather - Pacquiao kritike vsule tudi na Twitterju. Ljubitelji tega športa niso bili zadovoljni, da boksarja nista ponudila "krvavega obračuna" in da je šlo davi v Las Vegasu vse preveč za taktični dvoboj, ki ga je za 48. zmago v karieri po točkah dobil Američan Floyd Mayweather.

Po boksarskem dvoboju stoletja so se na Twitterju in drugih socialnih omrežjih oglasili številni kritiki, med njimi tudi nekdanji prvaki tega športa. Boksarska legenda Mike Tyson je tako na primer čivknil: "Na to smo čakali pet let ... #nisemnavdušen". Nekdanji svetovni prvak Oscar de la Hoya je bil prav tako neprizanesljiv: "Oprostite boksarski navdušenci. Recite mi, da sem old school, ampak všeč mi je, če ljubitelji tega športa vidimo dvoboj poln akcije, ki je vreden svojega denarja."

Legendarni George Forman je na Twitterju zapisal: "PacquiaoMayweather je bil dober dvoboj. Floyd Mayweather je dvoboj dobil s svojim levim direktom, ampak Manny Pacquiao je prikazal dobro borbo. Bodita ponosna!" Svetovni boksarski prvak Arthur Abraham pa je za Sky povedal: "Pričakoval sem boljši dvoboj, oba boksarja sta bila preveč previdna. Mayweather je zasluženo zmagal."

Za Sky, ki je kot ena redkih televizij prenašala dvoboj, se je oglasil tudi legendarni Graciano Rocchigiani: "Naša naloga ni, da iz tega usranega dvoboja izvlečemo nekaj pozitivnega. Če je bila to dobra borba, potem mi je iskreno žal. Če si tako glasen kot Mayweather, potem moraš pokazati več." Še ena legenda svetovnega boksa, Britanec Lennox Lewis, je bil na Twitterju bolj prizanesljiv: "Paxu ni uspelo razvozlati Mavinčijeve kode. FM je dvoboj prepričljivo dobil! Če ga ne moreš doseči, ga tudi zadeti ne moreš!"