"Podeželje ni prostor za vrhunsko kuhinjo," je v prispevku dejala Roševa. Ljudje jejo, ker so lačni. "Sprememba je bila velika, nismo turistično območje, v bližini ni bilo restavracij," je opisala. Ker so morali preživeti, so bili zato v Hiši Franko zelo motivirani, da bi to spremenili.
Bloomberg je navedel, da ljudje v Hiši Franko tudi do pol leta čakajo, da dobijo prosto mizo, ljudje pa prav zaradi Roševe v Posočje potujejo iz celega sveta. "Smo ambasadorji svoje dežele, vendar pa ljudem ne pokažemo le naše tradicije in zgodovine, temveč tudi prihodnost," je opisala kuharska mojstrica.
Prav Hiša Franko po njenem mnenju dokazuje, da so ljudje lahko pri poslu uspešni, tudi v primeru, da delajo na oddaljenih območjih, kot je Kobarid. Za uspeh je, kot je dodala, nujno trdo delo.
Bloomberg o Ani Roš: Vrhunska kuhinja sredi ničesar
26. dec. 2018 13:06 Osveženo: 10:00 / 21. 8. 2023
Ameriški poslovni portal Bloomberg je opazil delo slovenske kuharske mojstrice Ane Roš in njeno delo v Hiši Franko v video prispevku opisal z naslovom "vrhunska kuhinja sredi ničesar". Roševa je v prispevku opisala svojo izkušnjo z uvajanjem kulinarike na višjem nivoju na podeželje, spletni portal pa ga je opremil z idiličnimi posnetki Posočja.
Privoščite si nemoteno branje
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
- preverjen e-naslov
- preverjena tel. številka
- popolni osebni podatki
- prijava na e-novice
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke