stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

To je neverjetno sredstvo za hujšanje, odpravo bolečin in boljše počutje: rezultate da že v petih tednih!

Deli na:
To je neverjetno sredstvo za hujšanje, odpravo bolečin in boljše počutje: rezultate da že v petih tednih!

Zagotovo je že vsak izmed nas želel vključiti gibanje v svoj vsakdan pa je z vadbo kmalu prenehal, ker so ga pestile različne težave. Če se soočate z razbolelimi sklepi in bolečinami na posameznih delih telesa, se najverjetneje soočate z izgubo kolagena, ki v našem telesu deluje protivnetno in intenzivno ščiti naše kosti.

Potrudite se, da svojemu telesu zagotovite priporočen dnevni vnos kolagena, saj vam bo to omogočilo daljše in bolj intenzivne treninge prav tako pa se bo izboljšala kakovost vašega spanca. Ja, prav zares je mogoče telovaditi brez tega, da bi vas na vsake toliko časa nekaj zabolelo.

HITREJŠA IZGUBA KILOGRAMOV IN LEPŠA KOŽA
Tudi številne študije so dokazale, da kakovosten ribji kolagen učinkovito izboljša elastičnost kože, zmanjša celulit in odvečne kilograme, izboljša kakovost nohtov in poskrbi za močnejše lase. V eni kapsuli Procollagena najdete več kot 13 izjemno kakovostnih sestavin, ki bodo poskrbele za vaše super počutje, izgled in fizično pripravljenost. Že po 1 mesecu uporabe boste občutili spremembe v svojem telesu in vidno zmanjšanje bolečin.

SPODBUDITE OKREVANJE PO VADBI ALI POŠKODBI BREZ BOLEČIN
Najverjetneje marsikdo ne ve, da brez zadostnega deleža kolagena vaše telo ne more optimalno okrevati po vadbi ali telesni poškodbi, saj potrebuje anabolični učinek, ki lahko le s pomočjo kolagena pozdravi poškodovano tkivo. Če vas vedno po telovadi nekaj boli, to ni znak, da ste preveč telovadili oziroma pretiravali, vendar le opozorilo, da v vašem telesu ni dovolj kolagena, da bi se lahko mikropoškodbe hitreje zacelili in preprečile neprijetno bolečino. Manjša kot je pristnost kolagena v vašem telesu, manjša je tudi gostota kosti, ki pa hitro prevede do večjega napora pri gibanju in opravljanju vsakodnevnih dejavnosti.

ZAKAJ JE TA KOLAGEN BOLJŠI IN UČINKOVITEJŠI OD VSEH OSTALIH?
To vam lahko potrdijo vsi strokovnjaki na področju športa in fizioterapije, da je fleksibilnost sklepov in vezi v našem telesu odvisno v največji meri od tega, koliko kolagena imamo v svojem telesu. Delež kolagena se z leti konstantno zmanjšuje, vendar ga na srečo lahko pridobimo nazaj z vrhunskim prehranskim dopolnilom Procollagen, ki je tudi klinično testiran in ima vse ustrezne certifikate. Ker nam je pomembno, kaj vnašate v svoje telo, smo ustvarili Procollagen, ki vas bo popolnoma navdušil s svojimi učinki in hitrim delovanjem. Kombinacija 4 vitaminov, hialuronske kisline, koencima Q10, MSM, NDF ter ribjega kolagena predstavlja skupno rešitev za boleče sklepe, težave z mišicami, krhke nohte, redke lase, globoke gube in neelastičnost kože.

KAKŠEN KOLAGEN VSEBUJE PROCOLLAGEN?
Ste vedeli, da je kolagen beljakovina, ki predstavlja več kot 70 % hrustanca sklepov? Ravno zaradi tega je tako pomemben pri naši gibljivosti in sklepnem ter mišičnem okrevanju. Pomaga tudi pri regeneraciji vezivnega tkiva in klinično dokazano lahko izboljša vašo gibljivost za kar 55 %.  Hidroliziran ribji kolagen ima dokazano večjo absorpcijo. To je posledica manjših molekul iz katerih je ribji kolagen sestavljen. Poznamo več tipov kolagena - kolagen tipa 1 je najpomembnejši za videz kože in preprečevanje staranja, rast las in nohtov. Ribji kolagen je  najbolj bogat prav s kolagenom tipa 1. V kombinaciji s hialuronsko kislino pa hidratizira in nahrani vašo kožo, ki ponovno pridobi sijoč videz.

ZAKAJ KAPSULE IN NE PRAH ALI TEKOČA OBLIKA KOLAGENA?
Veliko kolagenov lahko dobite v tekoči obliki ali v prahu, ki se zmeša z vodo. Slabost tega je, da je v tekoči obliki zelo neprijetnega okusa in vedno, ko se boste spomnili, da morate spiti kolagen, vas bo spremljal neprijeten občutek. Če se odločite za kolagen v prahu, se boste srečali s tem, da ga je nemogoče dobro zmešati z vodo in se znebiti vseh grudic, ki nastanejo ob mešanju. Tudi tu lahko doživite nelagoden okus, hkrati pa je potrebno potem kolagen v prahu vedno nositi s sabo, kar je večkrat nepriročno. Procollagen vam ponujamo v kapsulah, ker imate lahko škatlico vedno s sabo in tako ne boste nikoli pozabili na svojo jutranjo in večerno rutino. Z rednim jemanjem kolagena pa boste deležni izjemno hitrih rezultatov, ki vas bodo popolnoma očarali. Že po 5 tednih redne uporabe se bo izboljšalo vaše počutje in izgled, svojemu telesu pa boste ponudili najboljše sestavine, ki jih potrebuje za svoje najboljše delovanje.

NAJVEČJA ABSORPCIJA IN NEVERJETNI UČINEK POLIDATINA
Številne študije kažejo, da hidroliziran kolagen telo lažje absorbira. Hidroliziran kolagen ima 90 % absorpcijo, medtem ko je stopnja absorpcije kolagena iz hrane le 27 %. Učinkovitost hidroliziranega kolagena je klinično dokazana. Uživanje tovrstnega kolagena pripomore k bolj zdravi, gladki in sijoči koži. Procollagen vsebuje tudi polidatin, ki je eden izmed največjih antioksidantov in omogoča maksimalno absorpcijo. Deluje proti prostim radikalom in s tem preprečuje hitro staranje kože. Izjemno je tudi učinkovit pri zmanjševanju vnetja in pri pomirjanju kože. Poleg tega je odličen pri preprečevanju zgubanega in povešenega kožnega tkiva. Zaradi te sestavine se še dodatno pospeši naravna proizvodnja kolagena in posledično upočasni staranje kože.

UGODNA CENA JE TOKRAT NA VOLJO SAMO OMEJEN ČAS
Želite dobiti prehransko dopolnilo Procollagen s kar 10 % popustom na celotni nakup? Ob naročilu na spletni strani: www.luxfactor.com vpišite kodo: GIB10 in ga preizkusite po najnižji možni ceni. Prehransko dopolnilo lahko naročite tudi preko telefonske številke: 01 777 41 07, kjer vam bodo tudi upoštevali 10 % popust, če boste povedali, da imate kodo: GIB10 za popust.  Pozor! Koda za popust je veljavna samo do nedelje, 25. septembra.

POMEMBNO!
Ob nakupu imate tudi 30-dnevno garancijo, kar pomeni, da če v roku 30 dni ne boste opazili sprememb na svojem telesu in počutju ob uporabi Procollagena, lahko izdelek preprosto vrnete in  dobite denar nazaj. Ja, tako zelo verjamemo v naš produkt, da vam lahko omogočimo takšno garancijo, saj smo prepričani, da boste tudi vi navdušeni nad spremembami, ki jih boste opazili po redni uporabi Procollagena.