zala kralj, gašper šantl Odkrito.si

Zala Kralj sprejela presenetljivo odločitev!

gabrielle crahan Svet24.si

Preminula 22-letna hči znanega glasbenika: tri ...

prebujenje Petisvet.si

Kam nas v resnici vodijo nove energije?

marjan šarec Svet24.si

Šarec SDS-u zažugal: "Na mojem hrbtu ne boste ...

meghan markle Svet24.si

Razkrili, koga je skušala Meghan omrežiti pred ...

086mv Njena.si

Lara Komar spakirala kovčke in odšla

plestenjak 5 Njena.si

Blaž Švab spregovoril o svoji poroki

Magazin

Autodoc App

Deli na:
Autodoc App

Ste imeli pred kratkim manjšo nesrečo in sedaj vaši žarometi ne delujejo? Si ne upati voziti po temi, ker ne želite povzročiti še ene nesreče? Prav imate. Najprej morate popraviti škodo na vašem avtomobilu, naj gre za žaromete ali kater drug del karoserije - vedno morate postaviti varnost na prvo mesto in se potruditi, da ste varen in zanesljiv udeleženec v prometu. Tako morate sedaj porabiti veliko denarja za obisk avtomobilske delavnice, kajne? Ni vam treba! Obstaja enostaven način za prihranek denarja in treniranje lastnih veščin: naredite to sami! Vse, kar potrebujete, so osnovna orodja, znanje in prave rezervne dele, ki so skladni z vašim dragim avtomobilom.

Ste večinoma časa v gibanju in ne morete preživeti dolgih ur pred prenosnim računalnikom, da bi naročili potrebne komponente? Tudi to ni problem! Zagotovo imate v lasti pametni telefon in to je vse, kar boste potrebovali za naročilo izdelkov, ki jih potrebujete.

Celovita in hitra Autodoc.si aplikacija vas bo navdušila s priročnim iskalnim sistemom, obsežnim katalogom vseh rezervnih delov, ki so na voljo, osupljivo kakovostjo vsake komponente, ki jo ponujamo, in neverjetno nizkimi cenami!

Zdaj je povsem odvisno od vas, ali želite prenesti Autodoc.si aplikacijo v Apple trgovini ali na Google Play - le preizkusite jo in našli boste točno tisto komponento, ki jo potrebuje vaš avtomobil, da bo zopet v brezhibnem stanju!Čisto nova aplikacija Autodoc.si vam bo dala izbiro med številnimi kakovostnimi avtomobilskimi deli, idealno kategoriziranimi z našim iskalnim sistemom, tako da boste našli vse izdelke, ki jih iščete, v nekaj sekundah. Iščete lahko tudi komponente po kodi izdelka in imate možnost, da si ogledate vse pomembne opise. Poleg tega so tam kompetentni in prijazni strokovnjaki službe za podporo strankam, ki čakajo na vas, da vam pomagajo z izbiro idealnih izdelkov, odgovorijo na vsa vprašanja, ki se vam porodijo.

Katerokoli komponento iščete, katerikoli avtomobil imate v lasti - ameriški, evropski, korejski ali japonski - ni pomembno, ker celovita aplikacija Autodoc.si nudi več kot milijon kakovostnih premium avtomobilskih delov  po ugodnih cenah, ter tudi izdelke za več kot 5.900 različic avtomobilov in 45 priljubljenih blagovnih znamk.

Zakaj še oklevate? Ni potrebno obiskati avtomobilske delavnice in zapraviti veliko denarja tam - vse, kar potrebujete za popravilo škode vaše manjše nesreče, je neverjetna Autodoc.si aplikacija. In nenazadnje vam kot darilo za dobrodošlico nudimo 10 % popust za prvih 10.000 prijav! Potrudite se, da boste ponovno varni na cesti! Začnite s pogledom v ogledalo! Popravite svoj avtomobil in ga povrnite v brezhibno stanje z izbiro zanesljivosti in kakovosti - prenesite novo Autodoc.si aplikacijo zdaj!

Loading...