Marsikdo moje delo vidi romantično, ker Ana riše jedi, si zamišlja in okuša, dejansko pa je moje delo večinoma sestavljeno iz glajenja odnosov in reševanja problemov, izpostavlja posebnost svojega dela.
Razkriva, da je pri njej še vedno presenetljivo veliko gostov iz Amerike, kar prek štiri petine. Pove tudi, kakšne goste je dobila s tretjo zvezdico.
Posočje kliče po primerni turistični strategiji, ki bo slonela na zavedanju, da ne prenese masovnega turizma, temveč potrebuje kakovosten zeleni turizem, poziva odločevalce v turizmu in gospodarstvu.
VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24
Ana Roš Stojan: Ne kuhamo zato, da si lepimo zvezdice
»Ljudje na daleč vidijo fantastično sliko o delu v restavraciji s tremi zvezdicami. A nekateri se po nekaj mesecih v Posočju počutijo preveč osamljene in ugotovijo, da tukaj ne morejo živeti …« o težavah z iskanjem okrepitev pravi prva slovenska chefinja s tremi Michelinovimi zvezdicami.