Ana Roš Stojan: Ne kuhamo zato, da si lepimo zvezdice
7. jul. 2024 20:00


Ana Roš Stojan
»Ljudje na daleč vidijo fantastično sliko o delu v restavraciji s tremi zvezdicami. A nekateri se po nekaj mesecih v Posočju počutijo preveč osamljene in ugotovijo, da tukaj ne morejo živeti …« o težavah z iskanjem okrepitev pravi prva slovenska chefinja s tremi Michelinovimi zvezdicami.
Marsikdo moje delo vidi romantično, ker Ana riše jedi, si zamišlja in okuša, dejansko pa je moje delo večinoma sestavljeno iz glajenja odnosov in reševanja problemov, izpostavlja posebnost svojega dela.
Razkriva, da je pri njej še vedno presenetljivo veliko gostov iz Amerike, kar prek štiri petine. Pove tudi, kakšne goste je dobila s tretjo zvezdico.
Posočje kliče po primerni turistični strategiji, ki bo slonela na zavedanju, da ne prenese masovnega turizma, temveč potrebuje kakovosten zeleni turizem, poziva odločevalce v turizmu in gospodarstvu.
VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24


Privoščite si nemoteno branje
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Privoščite si nemoteno branje
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
- preverjen e-naslov
- preverjena tel. številka
- popolni osebni podatki
- prijava na e-novice
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke