petar matić dule Svet24.si

Umrl je zadnji narodni heroj Jugoslavije

Urbani6-dec20 Svet24.si

Kmetu s polja ukradli 6 ton izredno cenjenega ...

1674474756-s2f19826-4-1674474742448 Necenzurirano

Janša v ovčji koži dela veliko koalicijo, Pirc ...

54043105780_0d04297a06_c Reporter.si

Golob še vedno z eno nogo v energetiki. Kam bi ...

luka doncic gabriela anamaria Ekipa

Topijo se srca, fotka je hit: Takole 10-mesečna ...

lara jankovič, valentina škafar Njena.si

Lara Jankovič o tem, zakaj nima otrok

max-bilac Ekipa

To je neverjetno: Ali bo Slovenija izgubila še ...

Magazin

Ana Roš Stojan: Ne kuhamo zato, da si lepimo zvezdice

Deli na:
Ana Roš Stojan: Ne kuhamo zato, da si lepimo zvezdice

Ana Roš Stojan - Foto: Sašo Dravinec

»Ljudje na daleč vidijo fantastično sliko o delu v restavraciji s tremi zvezdicami. A nekateri se po nekaj mesecih v Posočju počutijo preveč osamljene in ugotovijo, da tukaj ne morejo živeti …« o težavah z iskanjem okrepitev pravi prva slovenska chefinja s tremi Michelinovimi zvezdicami.

Marsikdo moje delo vidi romantično, ker Ana riše jedi, si zamišlja in okuša, dejansko pa je moje delo večinoma sestavljeno iz glajenja odnosov in reševanja problemov, izpostavlja posebnost svojega dela.

Razkriva, da je pri njej še vedno presenetljivo veliko gostov iz Amerike, kar prek štiri petine. Pove tudi, kakšne goste je dobila s tretjo zvezdico.

Posočje kliče po primerni turistični strategiji, ki bo slonela na zavedanju, da ne prenese masovnega turizma, temveč potrebuje kakovosten zeleni turizem, poziva odločevalce v turizmu in gospodarstvu.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24