pištola Svet24.si

V Mariboru so po sporu med 56-letnikom in ...

prometna-nesreča, avto Svet24.si

Foto: V Radečah z avtom s ceste in na streho

1713869038-dsc7853-01-1713868842327 Necenzurirano

Tretja os: Dars izločil Turke, ki gradijo ...

urska bacovnik jansa bobo Reporter.si

Je Urška Bačovnik Janša vedela, kako grozljive ...

primoz roglic Ekipa24.si

Velik šok! Primož Roglič je že končal dirko ...

Tanja Žagar Njena.si

Miki o Tanji: Zame je ona najlepše bitje na svetu

olimpija bravo Ekipa24.si

Lepo? Malo manj lepo? Grdo? Olimpija je ...

Magazin

Ana Roš Stojan: Ne kuhamo zato, da si lepimo zvezdice

Deli na:
Ana Roš Stojan: Ne kuhamo zato, da si lepimo zvezdice

Ana Roš Stojan - Foto: Sašo Dravinec

»Ljudje na daleč vidijo fantastično sliko o delu v restavraciji s tremi zvezdicami. A nekateri se po nekaj mesecih v Posočju počutijo preveč osamljene in ugotovijo, da tukaj ne morejo živeti …« o težavah z iskanjem okrepitev pravi prva slovenska chefinja s tremi Michelinovimi zvezdicami.

Marsikdo moje delo vidi romantično, ker Ana riše jedi, si zamišlja in okuša, dejansko pa je moje delo večinoma sestavljeno iz glajenja odnosov in reševanja problemov, izpostavlja posebnost svojega dela.

Razkriva, da je pri njej še vedno presenetljivo veliko gostov iz Amerike, kar prek štiri petine. Pove tudi, kakšne goste je dobila s tretjo zvezdico.

Posočje kliče po primerni turistični strategiji, ki bo slonela na zavedanju, da ne prenese masovnega turizma, temveč potrebuje kakovosten zeleni turizem, poziva odločevalce v turizmu in gospodarstvu.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24