Reporter
E-novice
Digitalna naročnina
Reporter
Naroči

Smučanje z okusom: vrhunska slovenska kulinarika na italijanskih smučiščih


Dolomiti Superski je mogočna smučarska povezava, ki združuje 12 smučarskih regij v Severni Italiji. A smučanje ni vse, kar privablja goste: v dolinah je 14 restavracij z Michelinovimi zvezdicami, na smučiščih in ob njih pa kar 400 koč.

dolomiti smucisce smucanje zima sd.jpg
Sašo Dravinec
Smučarski vrtiljak Dolomiti Superski se bo vrtel do sredine aprila.

Sašo Dravinec
 

Velikost pisave

Manjša
Večja
 

Zakaj bosta v Dolomitih vso zimo v ponudbi jedi s podpisom Ane Roš in Tomaža Kavčiča.



Kakšne so cene smučarskih kart in počitnic v Dolomitih in zakaj tam kljub vsemu mrgoli slovenskih smučarjev.

Pomembna dodana vrednost v turistični ponudbi Dolomitov je gastronomija. Pionirji koncepta okusnega smučanja so v krajih Alta Badie, kjer so pred dvema desetletjema začeli sistematično popularizirati alpsko kulinariko.

Kaj je projekt Okusno smučanje, ki so si ga zamislili v Dolomitih in kakšen je slovenski prispevek.

Katere slovenske dobrote in vina so na voljo gostom v tej italijanski regiji.

Katere so koče, ki so še posebej vredne obiska.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24

rep51-2023_naslovka.jpg

Reporter

Ostanite obveščeni


Prejmite najboljše vsebine iz Reporterja neposredno v svoj poštni predal.

REPORTER MEDIA, d.o.o. © 2008-2025

 

Vse pravice pridržane.