Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Kolumnisti

Nosil bom rdečo zvezdo bo promigrantski shod Makarovičeve, Jankovića, Kučana in Fajonove

Deli na:
Nosil bom rdečo zvezdo bo promigrantski shod Makarovičeve, Jankovića, Kučana in Fajonove

Foto: Bobo

Spomnimo se vseh tistih, ki so na Kotnikovi v Ljubljani februarja 2016, z rdeče-črnimi zastavi in oboroženi z bodali, peli dobrodošlico nezakonitim migrantov. Prav ti bodo 25. maja organizirali na Kongresnem trgu v Ljubljani pod sloganom Nosil bom rdečo zvezdo promigrantski shod.

Nobena vojna ne pride nepričakovano. Bobni bobnijo dolgo, preden poči prvi strel, je nekoč dejala pisateljica Margaret Case Harriman.

Ta prispodoba najbolje opisuje novo etapo konflikta na Bližnjem vzhodu, med Izraelom in Iranom. Decembra je minilo sedem let od začetka vrenj, vstaj, revolucij, državljanskih vojn in zunanjih intervencij v arabskem svetu in na Bližnjem vzhodu, s skupnim imenovalcem arabska pomlad. Zaradi arabske pomladi spremljamo že sedmo leto državljansko vojno v Siriji. Arabske pomladi že dolgo ni več, prišla je zima.

V Sloveniji smo začetek revolucije v Tuniziji spremljali kot običajna poročila iz nestabilnega arabskega sveta. Podobno je bilo z revolucijo v Libiji, pri čemer je bilo še največ pozornosti namenjeno Gadafijevim in Pahorjevim kamelam. Podobno je bilo z dogajanji v Egiptu, zalivskih državah in ne nazadnje v Siriji. Vse skupaj se je dramatično spremenilo v letu 2015, ko je Evropo, tudi Slovenijo, preplavil t. i. migrantski val iz Turčije.

Levičarski samoimenovani humanitarci so hiteli razlagati, da je to posledica zahodnega vmešavanja v arabski svet. Seveda nič ni bolj daleč od resnice. Po letu, ko so se propagandne meglice razkadile, je postalo jasno, da je bila dobrodošlica Angele Merkel del dolgoročnega načrta, kako demografsko, etnično, kulturološko in versko predrugačiti Evropo. Globalistične elite z Združenimi narodi na čelu se čutijo poklicane, da Evropo spremenijo v neki multikulturni spaček in dokončno uničijo naše avtohtone evropske kulture, ki so vzpostavile temelje zahodne civilizacije.

Dr. Damir Črnčec: Vse lahko volimo, razen tistih, ki so proti nam in so za uvoz nezakonitih migrantov.

Pod krinko solidarnosti, humanitarnosti in zgodovinske odgovornosti uvažajo množice Arabcev, črncev, muslimanov ter nam jih na naše stroške naseljujejo. Naseljevanje Eritrejcev, Somalcev ali arabcev o vsiljenih migrantskih kvotah je začetek genocida nad belimi prebivalci Evrope. Nihče jih ne naseljuje med tri milijarde Azijcev, na Kitajsko, Japonsko, v Korejo.

In obratno nihče ne naseljuje belcev v Afriko ali Azijo. Prav nasprotno, edina belska populacija v Južni Afriki je pod popolno grožnjo genocida. Vladajoča črna elita v Južni Afriki načrtno preganja bele kmete in neti sovraštvo, končni cilj je popoln genocid nad belci v Afriki. Da ne bo pomote. Vse prej opisano ni rasizem, širjenje nestrpnosti, temveč zelo korekten opis stanja, navedba dejstev, ki se jih da podkrepiti s številnimi argumenti.

Kaj ima vse to z bobni vojne? Veliko. Verjetnost resnejšega vojaškega spopada med Izraelom in Iranom je pred nami. Izrael, ki domnevno sam razpolaga s 400 jedrskimi bombami, nikoli ne bo dovolil, da Iran pridobi jedrsko orožje. Izraelski predsednik vlade Netanjahu govori o Iranu kot največji varnostni grožnji svetu. Za Izrael je ta percepcija razumljiva.

Radikalne islamistične mule, ki vladajo v Iranu, nikoli ne bodo priznale Izraelu pravice do obstoja. Umik ZDA iz t. i. iranskega jedrskega sporazuma je aktiviralo tudi bobnenje bobnov med Izraelom in Sirijo. Velik zagovornik sporazuma z Iranom, globalni židovski lobi, tudi tisti v ZDA, ki vsaj finančno podpira preseljevanje nezakonitih migrantov v Evropo, je ponovno trčil v Netanjahov Izrael, patriotski-izraelski židovski lobi, ki ga skrbijo zgolj tri stvari, Iran, Iran in Iran.

Vse bolj se zdi, da se izraelski lobi ne bo uklonil globalističnemu in zaustavil poglabljanje konflikta z Iranom. Zanimivo je, da del protiiranskega trojčka poleg ZDA in Izraela sestavlja Savdska Arabija, velik nasprotnik in konkurent Irana za regionalni primat. Savdski prestolonaslednik, ki bije z Iranom vojno v Jemnu in poskuša izpeljati domače reforme, je potegnil nepričakovano potezo. Odrekel je podporo Palestincem in jim zabičal, naj se že vendar dokončno dogovorijo z Izraelom.

Foto: Primož Lavre - Svetlana Makarovič z rdečo zvezdo.

Resen izbruh oboroženega konflikta med Izraelom in Iranom bi lahko 80-milijonski Iran pahnil v neverjeten kaos. Milijoni beguncev in notranje razseljenih oseb bodo realnost. Temu bodo seveda sledili pozivi naših multikulti EU-pajacev k dodatnemu sprejemanju beguncev iz Irana in z Bližnjega vzhoda. Rešitev je v vzpostavitvi sekularnih, na svoboščinah slonečih bližnjevzhodnih držav, katerih cilj je dobrobit lastnih državljanov, ne pa izvoz radikalnih idej po okolici, v Evropo in svet.

In kaj pravijo dejstva. Z vidika zagotavljanja resursov lahko na Bližnjem vzhodu živi še vsaj pol milijarde ljudi, v Afriki pa tri milijarde. Nobenega takega argumenta ni, zakaj bi morali v Evropi sprejemati nove in nove priseljence, črnce in Arabce. Prav nasprotno, različni podatki, tudi italijanske centralne banke, uradno dokazujejo, da so neizobraženi nezakoniti ekonomski migranti samo dolgoročni strošek. Sčasoma pa postanejo še varnostno tveganje za naša dekleta, žene in otroke.

Digitalna revolucija prinaša vedno več delovnih mest za visoko izobražene, dominirajo avtomatizacija, robotizacija, umetna inteligenca. Za državo in družbo je iz ekonomskih in varnostnih razlogov prav samomorilsko, da si dovoljujemo kakršnokoli afrikanizacijo in arabizacijo. Rešitev je zelo preprosta, ob spremljanju in uvajanju dobrobiti digitalne revolucije imejmo več svojih otrok, vzgojenih v duhu naše kulture in izročila.

S približevanjem vrhuncu volilne kampanje, v kateri dežujejo obljube z vseh strani, je zame dilema zelo enostavna. Vse lahko volimo, razen tistih, ki so proti nam in so za uvoz nezakonitih migrantov. Tovarniško glasilo stranke Levica in Socialnih demokratov je že reklamiralo uvoz 100.000 Arabcev kot nekaj nujnega. Hanžek je celo pozival k številki 200.000.

Spomnimo se vseh tistih, ki so na Kotnikovi v Ljubljani februarja 2016, z rdeče-črnimi zastavi in oboroženi z bodali, peli dobrodošlico nezakonitim migrantov. Prav ti bodo 25. maja organizirali na Kongresnem trgu v Ljubljani pod sloganom Nosil bom rdečo zvezdo promigrantski shod. Janković, Kučan, Fajonova, Makarovičeva so pozdravljali migrante na Kotnikovi, sedaj jih bodo še na Kongresnem trgu. Upam, da tokrat ne bodo tudi oboroženi.

Nadaljevanje protislovenske politike je nekaterim očitno v krvi. Sedaj je še čas za modrost. Uvažanje in naseljevanje nezakonitih migrantov v Sloveniji še naprej pa bi pomenilo, da so začeli tudi pri nas bobneti bobni.