horoskop_zodiak_znakijpg Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 19. januarja

Giorgos Parasiris; Savina Atai Dobra karma

Konec je! Savina po sedmih letih zapustila ...

Khagendra Thapa Magar Svet24.si

FOTO: Poslovil se je najmanjši človek na svetu

karl-erjavec Svet24.si

Karl Erjavec se ne umika le iz politike, ampak ...

opravičevanje Dobra karma

12 astro znakov - 24 različic opravičevanja

barbara-mucić Njena.si

To je prava ljubezen atraktivne Barbare

Archie, princ Harry Njena.si

Harry ločen od sina

Svet

Zima v ZDA še kar grize

Deli na:
Zima v ZDA še kar grize

Foto: Reuters

Snežno neurje, ki je konec minulega tedna dele srednjega zahoda ZDA prekrilo z debelo snežno odejo, se je včeraj približalo vzhodni obali in v države Nove Anglije prineslo sneg pomešan z dežjem. Neurje se bo nocoj premaknilo nad Atlantik. Zaradi neurja pa so morali odpovedati več sto letov os srednjega zahoda do vzhoda države.

Snežno neurje je dele držav Kansas in Kolorado prekrilo z do 40 centimetrov debelo snežno odejo, bilo pa je tudi nekaj prometnih nesreč. V Kansasu sta zaradi slabih razmer na cestah umrli dve osebi, vreme pa je botrovalo nesrečam tudi v državah Illinois in Missouri.

V nedeljo je snežilo v Virginiji in včeraj zjutraj je na območju letališča Dulles pri prestolnici Washington zapadlo do sedem centimetrov snega. Sneg je moker, temperature pa nad ničlo, tako da večjih težav ni, razen razočaranja ljudi nad pozno pomladjo.

Po podatkih ameriške Nacionalne meteorološke službe pa bi lahko na prestolnico Washington, zvezne države Ohio, Pennsylvanio in New Jersey včeraj zapadlo do 20 centimetrov snega. Medtem pa je v St. Louisu v zvezni državi Missouri v nedeljo zapadlo za ta čas rekordnih 32 centimetrov snega, ki je včeraj še vedno padal.

Do sredine včerajšnjega dne so morali na vzhodu države odpovedati najmanj 536 letov, največ v New Yorku, Philadelphii in Washingtonu.

loading...
Loading...