nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

Svet

Že 26 žrtev potresa v Italiji

Deli na:

Število smrtnih žrtev potresov, ki sta maja prizadela severozahod Italije, se je povzpelo na 26. Po poročanju italijanske tiskovne agencije Ansa je danes posledicam poškodb podlegla 65-letnica, ki so jo po potresu 29. maja izkopali izpod ruševin v Modeni. Italijo je sicer danes stresel nov potres z žariščem pod Jadranskim morjem blizu Ravenne.

Novi potres z magnitudo 4,5, ki je območje stresel davi okoli 6. ure, je imel žarišče 25,6 kilometra pod morskim dnom. Po poročanju tujih tiskovnih agencij je povzročil manjšo gmotno škodo, poškodovanih pa ni bilo.

Tresenje tal so med drugim čutili v letovišču Rimini okoli 50 kilometrov južno od Ravenne ter v mestu Pesaro. Iz tega kraja poročajo tudi o manjši gmotni škodi, in sicer naj bi bilo poškodovano pročelje ene od palač v mestnem središču.

Potres so čutili tudi v pokrajini Emilia Romagna, ki sta jo 20. in 29. maja prizadela rušilna sunka. Oba potresa in vrsta popotresnih sunkov so na območju povzročili za okoli milijardo evrov škode. 14.000 ljudi je moralo zapustiti domove.

loading...
Loading...