Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Zaradi objave fotografij razgaljene Kate urednici grozijo s smrtjo

Deli na:
Zaradi objave fotografij razgaljene Kate urednici grozijo s smrtjo

Foto: Reuters

Laurence Pieau, direktorici francoske revije Closer, so zaradi objave fotografij soproge britanskega princa Williama, Kate, "zgoraj brez" grozili s s smrtjo. Kot so za francosko tiskovno agencijo AFP potrdili v uredništvu časnika, so po objavi fotografij prejeli več kot 300 žaljivih elektronskih sporočil, več jih je vsebovalo grožnje s smrtjo.

Štirinajst elektronskih sporočil z najbolj nasilno vsebino, ki so bili naslovljeni na Pieaujevo, so danes izročili policiji. V enem so ji grozili, da "ne bo nikoli imela miru", poroča AFP.

Fotografije, posnete med počitnicami Kate in princa Williama na jugu Francije, je prva objavila prav revija Closer, nato pa še italijanska revija Chi in irski Daily Star ter tabloida na Danskem in Švedskem.

Francosko sodišče je na zahtevo para že razsodilo, da mora revija Closer izročiti vse fotografije, na katerih je Kate, kako se sonči samo v spodnjem delu bikinija. Hkrati je sodišče reviji prepovedalo nadaljnjo objavo ali prodajo omenjenih fotografij. Sprožilo je tudi sodno preiskavo o tem, kako so bile fotografije pridobljene.

Revija Closer je zatrdila, da ni lastnica fotografij in da jih je kupila samo za ekskluzivno prvo objavo. Ni pa želela povedati, od koga so kupili fotografije in kdo jih je posnel.