lev Dobra karma

Danes je galaktični dogodek leta - odpirajo se ...

Dakota Johnson Svet24.si

FOTO: Ob mednarodnem dnevu ženskega orgazma z ...

josip broz tito davorjanka paunovic Reporter.si

To je bila najbolj vroča Titova ljubezen: seksa ...

sezonski-delavci, kmetijstvo Svet24.si

Sezonci pobegnejo v Avstrijo, kjer so tudi bolje ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

bejrut, eksplozija, amonijev-nitrat Odkrito.si

Zakaj je eksplozija v Bejrutu bila tako ...

tom in jan Njena.si

KMETIJA: Takšen je maček Tom po skoraj enem letu...

Svet

V francoskih Alpah našli štiri ustreljena trupla in preživeli hčerki žrtev

Deli na:
V francoskih Alpah našli štiri ustreljena trupla in preživeli hčerki žrtev

Foto: Reuters

Policija je po skrivnostnem sredinem streljanju v francoskih Alpah, v katerem so bili ubiti štirje ljudje, našla živi štiriletno britansko deklico in njeno nekaj let starejšo sestro. Med žrtvami streljanja sta tudi starša deklic, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Kot je povedal predstavnik policije iz mesta Chambery Benoit Vinnemann, so tri žrtve, ki so jih našli v avtomobilu, oče, mati in babica deklic, četrta žrtev pa je kolesar, ki naj bi bil lokalni prebivalec.

Policija je okoli polnoči, precej časa za tem, ko so že zaprli območje, v vozilu znamke BMW našla štiriletno deklico, ki se je skrivala pri materinih nogah. "Okoli osem ur se je skrivala pod trupli in se ves ta čas ni premaknila," je povedal predstavnik policije.

Njeno starejšo sestro, ki je bila v streljanju ranjena, so našli že prej ter jo s helikopterjem prepeljali v bolnišnico v Grenoble.

Kot so danes sporočili od tam, je še vedno v kritičnem stanju, čeprav se je zjutraj njeno stanje nekoliko stabiliziralo.

Policija motiv za zločin, ki se je zgodil na parkirišču v gozdu blizu slikovite in med turisti zelo priljubljene vasi Chevaline, še ugotavlja. Žrtve je okoli 16. ure v sredo popoldne odkril kolesar.

Ena od domnev je, da je šlo za rop, ki se je sprevrgel v krvavi obračun, preiskujejo pa tudi možnost, da se je zgodila družinska tragedija.

Družina je bila na počitnicah v kampu ob jezeru Annecy, da jo pogrešajo, pa so v sredo zvečer sporočili drugi britanski turisti v kampu.

V preiskavi poleg francoske sodeluje tudi britanska policija, na terenu pa dela okoli 60 žandarjev. Na kraju zločina so našli izstrelke iz avtomatskega orožja.

Loading...