kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

V BiH aretirali tri moške, ki so lagali, da imajo informacije o ugrabljeni deklici Danki

Deli na:
V BiH aretirali tri moške, ki so lagali, da imajo informacije o ugrabljeni deklici Danki

Danka Ilić - Foto: FB Dušica Stanimirović Nikolić

V Srbiji se že četrti dan nadaljuje iskanje pogrešane dveletne deklice, ki je izginila v torek v naselju blizu mesta Bor na vzhodu države. Srbska policija od davi podrobno preiskuje teren okoli hiše, od koder je izginila, v Bosni in Hercegovini pa so v četrtek zaradi lažnih trditev, da imajo informacije o njej, pridržali tri ljudi.

Dveletna deklica Danka je izginila v torek okoli 14. ure v naselju Banjsko polje blizu mesta Bor.

Po 27 urah so iskanje na območju Banjskega polja in okolice ustavili ter začeli preiskovati območje okoli družinske hiše. V četrtek so z bagri najprej očistili teren, ponoči pa sta v Banjsko polje prišli posebni ekipi za reševanje izpod ruševin iz Beograda in Novega sada, so danes sporočili s srbskega notranjega ministrstva.

Ekipi, v katerih je 18 reševalcev s petimi terenskimi vozili in reševalnim psom, sta območje začeli podrobno preiskovati v zgodnjih jutranjih urah.

Sarajevski portal N1 BiH medtem poroča, da so v četrtek v občini Hadžići blizu Sarajeva zaradi lažnih trditev, da vedo, kje je deklica, pridržali tri ljudi. Po navedbah portala so na družbenem omrežju TikTok zahtevali 10.000 evrov za razkritje lokacije, kjer je deklica, ter trdili, da je zaprta v kleti.

Trojico moških, ki naj bi prihajali iz iste družine, je pridržala policija Federacije BiH po nalogu srbske policije. Takoj po aretaciji so dejali, da so se samo šalili, še poroča N1 BiH.

Iskanje Danke se je začelo že v torek, po veliki iskalni akciji na območju Banjskega polja pa je policija v sredo sporočila, da bodo iskanje nadaljevali operativno.