atomik harmonik Dobra karma

Špelca iz Atomik Harmonik – po neuspešnih ...

meghan markle_kate middleton Svet24.si

Oseba, ki je prizadela Kate Middleton, povezana z ...

jansa-pl Reporter.si

Kdo so obiskovalci kabineta predsednika vlade ...

virus, računalnik Svet24.si

Želijo vas pretentati, da delijo brezplačno ...

ILU20200504_X7R4531 Necenzurirano

Orbanov oligarh kupuje slovensko državno ...

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

Rebeka Dremelj Njena.si

Takšna je bila Rebeka Dremelj pred več kot 30 ...

Svet

»Umazane laži sovražne drhali« so resnične, Chavez mora spet na operacijo

Deli na:
»Umazane laži sovražne drhali« so resnične, Chavez mora spet na operacijo

Foto: Reuters

Venezuelski predsednik Hugo Chavez je napovedal, da bo moral kmalu spet na operacijo potem, ko so mu kubanski zdravniki lani junija po dveh operacijah odstranili rakasti tumor. Chavez je bil na Kubi spet konec minulega tedna, kar je v Venezueli sprožilo številne govorice o njegovem zdravju.

Chavezov informacijski minister je uvodoma govorice označil, kot "umazane laži sovražne drhali", 57-letni Chavez pa je po poročanju državne televizije med obiskom tovarne v mestu Barinas priznal, da je bil na Kubi in da bo potrebna nova operacija. Chavez sicer ni povedal, kdaj se bo vrnil na Kubo na operacijo.

Kubanski zdravniki in Chavez doslej niso povedali kakšne vrste raka je imel in kje natančno. Tokrat je povedal, da so zdravniki v predelu medenice, kjer so mu lani odstranili raka, odkrili spremembo na tkivu, ki pa naj ne bi bila rakasta, vendar pa morajo dva centimetra velik poškodovani del vseeno odstraniti.
 
Chavez se letos oktobra na volitvah poteguje za nov mandat na čelu države, ki jo vodi že 13 let. Ankete mu obetajo zmago, med drugim tudi zato, ker je država začela silovito porabo za socialne programe. Opozicija, ki se želi znebiti bombastičnega socialista, se je sicer poenotila za skupnim kandidatom Hanriquejem Caprilesom.
loading...
Loading...