Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

To so najhujše žalitve na račun Melanije Trump

Deli na:
To so najhujše žalitve na račun Melanije Trump

Prva dama ZDA Melania Trump. - Foto: Profimedia

Pred dnevi je ameriška strokovnjakinja za ustavno pravo, profesorica prava z univerze Stanford Pamela Karlan v posmehljivem tonu omenila Melaniinega sina Barrona. »Donald Trump lahko da svojemu ime Barron, ne more pa svojega sina razglasiti za barona,« je med zaslišanjem v ameriškem kongresu v zvezi z ustavno obtožbo predsednika dejala Karlanova.

Na te besede se je Melania precej odločno odzvala na družbenem omrežju tviter. Zapisala je, da mladoletni otroci zaslužijo zasebnost in jih ne bi smeli vpletati v politiko. »Pamela Karlan, moralo vas bi biti sram zaradi vašega očitno pristranskega nastopa in dejstva, da ste pri tem izkoriščali otroka.« Karlanova se je pozneje opravičila Melanii.

Posmehovanje Karlanove na račun imena Melaniinega sina ni prva in verjetno niti zadnja žalitev na račun pve dame. Poglejmo si nekaj žaljivk, ki so bile naperjene proti Melanii.

Spomladi 2016 se je Melanie lotil ameriški igralec Mickey Rourke. V videoposnetki je najprej žalil Donalda Trumpa, nato pa se obregnil še ob njegovo ženo: »Mislim, da je njegova žena ena od največjih koristolovk naokrog. Vem to, ker sem hodil s takšnimi koristolovkami.« Vprašal se je tudi, kako lahko sploh spi s Trumpom.


Januarja 2017 je bila žaljiva do Melanije ameriška komedijantka in televizijska voditeljica Chelsea Handler. Nekaj dni po Trumpovi predsedniški inavguraciji se je besno znesla nad Melanio v intervjuju za Vanity Fair.

Na vprašanje, ali bi naredila intervju z Melanio, je Handlerjeva odgovorila: »O čem pa se bi sploh lahko pogovarjali?! Saj komajda govori angleško.« Nekaj mesecev pozneje pa je Handlerjeva še dejala, da bi Melania postala ameriška junakinja, če se bo ločila od Trumpa.«

Februarja 2017 je izbruhnila afera, ko je igralka in manekenka Emily Ratajkowski, ki je privrženka demokrata Bernieja Sandersa, javno povedala, da ji je neki novinar New York Timesa dejal, da je Melania prostitutka.

Ratajkowska je ta dogodek opisala na tviterju in stopila v bran Melanii. Poudarila je, da so bile novinarjeve besede ogabne in seksistične. Melania se je za to igralki zahvalila na tviterju.