Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Srhljivo: poglejte, kako Rusi v hrbet ustrelijo neoborožena civilista (VIDEO)

Deli na:
Srhljivo: poglejte, kako Rusi v hrbet ustrelijo neoborožena civilista (VIDEO)

Trenutek, ko Rusi ustrelijo neoborožena moška. - Foto: YouTube

Kmalu po izbruhu vojne v Ukrajini so ruski vojaki pri Kijevu zagrešili vojni zločin z umorom dveh civilistov. Na splet je zdaj prišel posnetek zločinskega početja Rusov, ki v hrbet ustrelijo dva neoborožena moška.

Umor je zabeležila varnostna kamera in iz posnetka je očitno, da ruski vojaki hladnokrvno umorijo dva neoborožena civilista, ki so ju prej sami pregledali in se prepričali, da ne nosita orožja.

Žrtvi sta lastnik podjetja za prodajo avtomobilov in 68-letni varnostnik, ki sta se ob prihodu ruskih vojakov prišla slednjim pokazat, da sta neoborožena in nenevarna. Na posnetku je videti, kako ju Rusi preiščejo in ju nato pustijo, da odideta. A le po nekaj korakih vojaki začnejo streljati in moška se zgrudita.

Kar se pripeti nato, je še posebej težko za pogledati. Težko ranjeni varnostnik vstane in se zateče v prostor za varnostnika, nato pa po telefonu pokliče pomoč. A ta je zanj prepozna, saj izgubi ogromno količino krvi. Ukrajinski vojaki, ki so prišli na kraj, so mu še poskušali pomagati, a vtem so jih napadli Rusi in prisiljeni so se bili umakniti.

Video je objavila televizija CNN, ki je tudi govorila s hčerko ubitega varnostnika. »Krvniki,« je ogorčena hčerka označila ruske vojake. CNN se je obrnil tudi na rusko obrambno ministrstvo, a odgovora ni bilo.