stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Srbski predsednik Vućić grozi Tanji Fajon: Vsem mednarodnim organizacijam bomo pisali, da je Fajonova ukradla judovsko vilo

Deli na:
Srbski predsednik Vućić grozi Tanji Fajon: Vsem mednarodnim organizacijam bomo pisali, da je Fajonova ukradla judovsko vilo

Tanja Fajon - Foto: Primož Lavre

Srbski predsednik Aleksandar Vućić je napovedal maščevanje slovenski evropski poslanki Tanji Fajon, ki jo krivi za ne najbolj laskavo poročilo o napredku Srbije na poti k članstvu v EU, zbodla pa ga je še njena izjava, da bi morala Srbija za zagotovitev vstopa v EU priznati Kosovo.

Da Vučić ne mara predsednice SD in evropske poslanke Tanje Fajon, ni skrivnost. Zameri ji izjave o ogroženosti demokracije in svobode medijev v Srbiji, ta teden pa ga je znova razkurila z izjavo, da ima Srbija še veliko dela na poti k članstvu v Evropski uniji.

»Oni želijo ščititi organizirani, tajkunski kriminal v Srbiji. Ne želim verjeti, da bi jih Evropski parlament želel ščititi. Kar se tiče Tanje Fajon se bo naša država borila proti organiziranemu kriminalu, ampak tudi proti odvzemanju premoženja Judom. Vsem mednarodnim organizacijam bomo poslali dopis, da je Fajonova ukradla vilo Moskovič v Sloveniji,« je dejal Vučić.