atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

stipan-macan Njena.si

Gledalci Botrov jezni zaradi smrti glavnega junaka...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Škandalozni Juncker: Brez milijonov črncev je Evropa izgubljena

Deli na:
Škandalozni Juncker: Brez milijonov črncev je Evropa izgubljena

Predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker. - Foto: Profimedia

»Brez milijonov afriških migrantov bo Evropa izgubljena. Bruselj odpira pravne poti za migrante, ki želijo priti,« je za Deutsche Welle izjavil predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker.

Medtem ko je slovenska evroposlanka Tanja Fajon (SD) na dvodnevnem vrhu evropskih in afriških parlamentarcev EP-PAP v Abidžanu v Slonokoščeni obali pozvala voditelje EU in Afrike, naj celini sodelujeta, EU pa mora pomagati mladim Afričanom, ki bežijo na staro celino, je Jean-Claude Juncker pred vrhom voditeljev držav in vlad Afrike in EU dejal, da ima Evropa potrebo po množičnem priseljevanju črncev iz Afrike.

»Če tisti, ki prihajajo - na splošno so revni in pomoči potrebni – ne morejo več vstopati v Evropo skozi glavna vrata, bodo še naprej vstopali skozi stranka vrata,« je Juncker dejal Deutsche Welle in dodal, da bo Bruselj zadevo pravno uredil tako, da bodo na staro celino prišel katerikoli črnec, ki bo želel, poroča portal Breitbart. »Če ne bomo dopustili priseljevanja, bo Evropa izgubljena,« je dejal in dodal, da že imajo načrte, kako se bosta Afrika in Evropa še bolj povezali.

Predsednik Evropske komisije je tudi zagrozil tistim članicam, ki ne želijo sprejeti črncev in migrantov iz Bližnjega vzhoda. Kot ga je bilo razumeti, naj bi imela EU vse vzvode, da bodo Afričani nasilno naselili tudi države, ki se upirajo migrantom. Menil je, da so predlogi za zmanjšanje migracij škodljivi in da jim tradicionalne politične stranke ne smejo slediti.

»Ne smemo se bati populistov, moramo sprejeti tiste, proti katerim se populisti borijo,« je zaključil Juncker in nakazal, da bo črnce in druge migrante poslal v boj proti domoljubom posameznih držav, ki se upirajo priseljevanju.

Breitbart sicer ne poroča, koliko žganih pijač je Juncker spil pred pogovorom za Deutsche Welle.